Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Samoja polkuja, mutta kokeilemalla aina jotain uutta

Samoja polkuja, mutta kokeilemalla aina jotain uutta

Diplomi-insinööritausta on ollut hieno voima Niemen Tehtailla jo                  kolmannessa polvessa. Samoja opintopolkuja ovat kulkeneet Matti Niemi vuonna 1955-1961, nykyinen toimitusjohtaja Panu Niemi 1985-1992 ja opintojaan tällä hetkellä viimeistelevä, yritystoiminnassa mukana oleva Katri Niemi.


Matti_Panu_Katri_Niemi

Diplomi-insinööriopinnot on tuonut ja luonut halun hyödyntää uusimpia teknologioita ja nostanut riman tasolle, jossa tarkoituksena on tehdä parasta laatua. Koulutus sekä yrityksen luonne on opettanut ja kehittänyt ongelmaratkaisukykyä ja kokeilumentaliteetti elää vahvasti Niemen Tehtailla tänäkin päivänä.

Teekkareiden tavassa olla, ajatella ja tehdä työtä on jotain poikkeuksellista: Äly ja huumori samassa paketissa on vastustamatonta. Pilke on silmäkulmassa usein ja haastavissakaan projekteissa ei unohdeta pitää hauskaa.

Hauskaa vappua! 🎈

Julkku_mainos