fbpx

No products in the cart.

NYT KÄYNNISSÄ KUUMA KESÄALE - TUOTTEITA -15%, -20%, -30% JOPA -57%! LÄHES KAIKKI TUOTTEET KUUMISSA KESÄHINNOISSA. KAMPANJA VOIMASSA ELOKUUN ALKUUN.

nuoli ikoni

Ilpo Toivanen viihtyy maalaushommissa

”Tulin tehtaalle töihin tasan 40 vuotta sitten. Olin juuri käynyt ammattikoulun puuseppälinjan. Töihin ajoi halu ostaa oma kuplavolkkari.

Olen ollut muun muassa listalinjalla, särmäyskoneella ja porannut tuotteita, mutta parhaiten viihdyn maalaushommissa. Linjalla ei pääse laiskottelemaan, sillä työpäivän aikana voi kertyä jopa 20 000 askelta.

Niemen Tehtaat on ollut turvallinen, vakaa työnantaja. Jopa 1990-luvun laman aikaan oli niin paljon töitä kuin vaan ehti tekemään. Minulla on maailman parhaimmat ja ymmärtäväisimmät työkaverit, koska olen välillä sellainen tuittupää.

Vapaalla mökkeilen, matkustelen, kalastan, veneilen ja hoidan puutarhaa. Tykkään myös tarkkailla luontoa ja bongailla junia sekä lentokoneita.”

Maalauslinjan hoitaja Ilpo Toivanen

Lue lisää

Näin ratkaiset etätyön haasteet!

  Tunnet selkäsi huutavan hoosiannaa, kun pitkän verkkopalaveriputken jälkeen heräät takaisin tähän todellisuuteen. Aivosi tuntuvat ylikuumentuneilta. Yrität tarttua vielä töihin, mutta ajatus ei kulje.

Lue lisää

Talvikodin sisustaminen pehmeäksi pesäksi

Nuutinpäivänä viedään perinteisesti joulukuusi ulos ja kerätään joulukoristeet pois. Kun kodista on karsittu suurimmat koristeelliset elementit, saa talvikotiin luotua tunnelmaa pehmeillä taljoilla, vihreillä luonnon

Lue lisää