fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Inspiraatio

Klassikko x Karoliina Pentikäinen -yhteistyömallisto

Niemen Tehtaat ja Suomen suosituin perhebloggaaja ja -vaikuttaja Karoliina Pentikäinen lanseeraavat yhteistyömalliston.

Syreenin ja mustikkamaidon sävyistä inspiraation saanut mallisto koostuu Klassikko-kerrossängyistä. Mallisto on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Lue lisää

Unipuu-sänky täytti kaikkien toiveet

Suvi Sillvanin 9-vuotias poika oli jo pitkään haaveillut parvisängystä, mutta myös kirjahyllystä.

Uuden sängyn piti täyttää monet kriteerit: pitkäikäinen, kotimainen, muuntuva, muunneltava ja ilmeeltään moderni. Unipuu-parvisänky täytti lopulta kaikkien perheenjäsenten toiveet.

Lue lisää

Vietnamin tarina

Huonekalujen valmistamisen perinne on Suomessa pitkä, mutta niin on myös Vietnamissa, jossa huonekaluja tehdään perinteisesti käsityönä paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Niemi Vietnamin tehtaalla piha- ja puutarhakalusteet valmistetaan esimerkiksi polyrottingista, tiikistä, narupunoksesta ja alumiinista.

Tehtaan toimintaa on johtanut Tuyet Nguyen sen perustamisesta eli vuodesta 2007 lähtien.

Lue lisää

Uusi sohva ryhdistää olohuoneen

Kun vanha, valkoinen kangassohva ei enää täyttänyt lapsiperheen kriteereitä, somekuvista tuttu perhebloggaaja Salla Juurakko ryhtyi etsimään uutta.

Juurakko päätyi bonded-nahkaiseen, kolmen istuttavaan Kaarna-sohvaan ja -rahiin, sillä hän toivoi sohvan väriltä erityisesti maanläheisyyttä. Lue Juurakon perustelut sille, miksi juuri Kaarna-sohva on ollut hyvä valinta lapsiperheelle.

Lue lisää

Kaunis valaisin on iso osa sisustusta

Valaistus on yhtä merkittävässä osassa kodin sisustusta kuin vaikkapa huonekalut ja tapetit. Panostaminen valaisimiin kannattaa, sillä valaistus parantaa kodin viihtyisyyttä, mutta kauniit valaisimet voivat toimia myös sisustuselementteinä.

Valaistuksen vaatimukset vaihtelevat eri huoneiden, käyttötarkoituksen ja tarpeiden mukaan. Kokosimme tärkeimmät vinkit valaistuksen suunnitteluun.

Lue lisää

Näin luot talvikodista tunnelmallisen

Nuutinpäivänä viedään perinteisesti joulukuusi ulos ja kerätään joulukoristeet pois.

Kun kodista on karsittu suurimmat koristeelliset elementit, saa talvikotiin luotua tunnelmaa pehmeillä taljoilla, vihreillä luonnon aarteilla sekä tietysti tontuilla, sillä tonttuilla voi läpi talven.

Lue lisää

Muotoilijayhteistyö toi toisen sijan kilpailussa

Muotoilija ja taiteen maisteri Henri Halla-ahon Niemen Tehtaille suunnittelema tuote ylsi toiselle sijalle Suomalainen huonekalu -suunnittelukilpailun ammattilaisten sarjassa.

Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Ornamo ry:n järjestämässä kilpailussa etsittiin uudenlaisia puuta tai puupohjaista biokomposiittia hyödyntäviä kalusteita tuotantoon.

Lue lisää