Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Etusivu - Tietoa meistä - Meille töihin

Niemen Tehtaat tuo yhteen

Keräämme yhteen parhaat tekijät ja kumppanit.

 

Kehitämme osaamistamme joka päivä

 

Olemme osaajien ja yksilöiden muodostama yhteisö, jossa ihmisestä välitetään. Mahdollistamme hyvän, kehittyvän ja turvallisen arjen itsellemme ja asiakkaillemme. Kehitämme itseämme ja osaamistamme jatkuvasti, haluamme oppia uutta ja tulla joka päiviä paremmaksi siinä, mitä teemme.

Julkaisemme avoinna olevat työpaikat tällä sivulla. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen meille ja kertoa osaamisestasi. Tuotannon avoimia hakemuksia meillä odottaa Atso atso.pullinen@niementehtaat.fi ja toimiston avoimet hakemukset kannattaa osoittaa Piialle piia.valimaa@niementehtaat.fi.

Avoimet työpaikat

 

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ

 

Tähtäimessämme on merkittävä kasvu ja kilpailukyky ja nyt etsimme mukaan joukkueeseemme hankintapäällikköä päätuotantolaitoksellemme Sastamalaan.

Hankintapäällikkönä olet avainroolissa koko yrityksen hankintojen tehokkaassa toteuttamisessa. Suunnittelet hankinnat yhdessä toimialojen päälliköiden kanssa ja onnistuneilla hankinnoilla varmistat tuotantomme kilpailukyvyn, laadun ja toimitusvarmuuden. Kehität ja toimeenpanet hankintastrategiaa, joka mahdollistaa yhteisten tavoitteidemme saavuttamisen ja kannattavan kasvun. Tehtävänkuva on uusi ja sinulla on merkittävä strateginen rooli yrityksen hankintatoimintojen kehittämisessä. 

Odotamme sinulta:

 • Soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto
 • Kokemusta hankintatoiminnasta, tarvekartoituksista, sopimusten tekemisestä ja toimittajasuhteen ylläpidosta
 • Sujuvat IT-taidot: MS Office ja ERP mielellään juuri hankintatoiminnan piiristä
 • Sujuvia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti
 • Proaktiivista otetta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Näkemystä hankinnan strategiseen kehittämiseen
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoon ja tiimityöhön
 • Näyttöjä tuloksellisesta hankintatoiminnan kehittämisestä sekä toimittajasuhteiden hoitamisesta myös kansainvälisessä ympäristössä pidämme erityisinä vahvuuksina
 • Mahdollisuutta lähityöskentelyyn Sastamalan toimipaikassamme

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, osallistua mielenkiintoisiin ja monipuolisiin projekteihin ja saada laaja-alaista vastuuta koko yrityksen hankintatoimesta. Vaikka et täyttäisi kaikkia yllä listaamiamme toiveita, hae rohkeasti ja kerro, miten osaamisesi sopii tarjoamaamme tehtävään. Arvostamme kaikkia yhteydenottoja. Puualan osaaminen ei ole työtehtävässä toimimisen edellytys, vaan tärkeämpää on kokemus hankintatoiminnasta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera toimitusjohtaja Panu Niemelle 31.10.2023 mennessä osoitteeseen panu.niemi@niementehtaat.fi. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja yrityksestä. Ota yhteys ensin sähköpostitse, puhelu voidaan sopia sitä kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

TUOTESUUNNITTELIJA

Tähtäimessämme on merkittävä kasvu ja nyt etsimme mukaan joukkueeseemme tuotesuunnittelijaa päätuotantantolaitoksellemme Sastamalaan.

Etsimme tuotesuunnittelutiimiimme kolmatta jäsentä, jolla on halu palvella monipuolisia asiakkaitamme, kehittyä asiantuntijana ja kehittää suunnitteluprosessiamme. Työnkuva sisältää kalusteiden teknistä piirtämistä ja tuotedokumentaation laatimista. Suunnitteluohjelmana meillä toimii Autodesk Inventor ja kalusteiden suunnitteluun tarkoitettu lisäosa Woodwork for Inventor. Tuotetiedon hallintaan käytämme Autodesk Vault -ohjelmaa. 

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Kokemusta Inventorista tai vastaavista suunnitteluohjelmista
 • Proaktiivista otetta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Asiakaslähtöisyyttä
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön
 • Innostusta kehittää suunnitteluprosessia ja -automaatiota
 • Huolellisuutta, tunnollisuutta, tarkkuutta sekä vastuunkantokykyä
 • Kiinnostusta suunnittelugeometrian hyödyntämiseen CNC-koneiden ohjelmointiin (CAD/CAM)
 • Mahdollisuutta lähityöskentelyyn Sastamalan toimipaikassamme

Eduksi katsomme:

 • Puualan tuntemus ja kokemus on eduksi, mutta ei edellytys tehtävässä toimimiselle
 • Kiinnostus ja kyky muotoiluun teknisen suunnittelun lisäksi

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään syventää ammattitaitoasi ja osallistua mielenkiintoisiin ja monipuolisiin projekteihin. Vaikka et täyttäisi kaikkia yllä listaamiamme toiveita, hae rohkeasti ja kerro, miten osaamisesi sopii tarjoamaamme tehtävään. Arvostamme kaikkia yhteydenottoja.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera talouspäällikkö Piia Välimaalle 31.10.2023 mennessä osoitteeseen piia.valimaa@niementehtaat.fi. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja yrityksestä. Ota yhteys ensin sähköpostitse, puhelu voidaan sopia sitä kautta.

Työssä motivoivinta on mahdollisuus itsensä ja työnsä kehittämiseen, ja koen, että Niemen Tehtailla annetaan tähän hyvin mahdollisuuksia.
Helena Lehtimäki
Niemen Tehtaat on työnantajana vakaa ja luotettava. Perheyrityksen johtoportaan tuntee henkilökohtaisesti, esimerkiksi Panua näkee päivittäin tehtaalla. Tämä helpottaa sekä sujuvoittaa työntekoa. 
Janne Honkamäki
Niemen Tehtaat on aina ollut varma, lojaali työnantaja. Asioista voidaan olla eri mieltä ja toisinaan asiat riitelevät, mutta eivät ihmiset.
Teppo Lindholm
Työpäivät ovat niin mielenkiintoisia, ettei päivän aikana juurikaan tarvitse katsoa kelloa. 
Atso Pullinen