Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Etusivu - Tietoa meistä - Meille töihin

Niemen Tehtaat tuo yhteen

Keräämme yhteen parhaat tekijät ja kumppanit.

 

Kehitämme osaamistamme joka päivä

 

Olemme osaajien ja yksilöiden muodostama yhteisö, jossa ihmisestä välitetään. Mahdollistamme hyvän, kehittyvän ja turvallisen arjen itsellemme ja asiakkaillemme. Kehitämme itseämme ja osaamistamme jatkuvasti, haluamme oppia uutta ja tulla joka päiviä paremmaksi siinä, mitä teemme.

Julkaisemme avoinna olevat työpaikat tällä sivulla. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen meille ja kertoa osaamisestasi. Tuotannon avoimia hakemuksia meillä odottaa Atso atso.pullinen@niementehtaat.fi ja toimiston avoimet hakemukset kannattaa osoittaa Piialle piia.valimaa@niementehtaat.fi.

Työssä motivoivinta on mahdollisuus itsensä ja työnsä kehittämiseen, ja koen, että Niemen Tehtailla annetaan tähän hyvin mahdollisuuksia.
Helena Lehtimäki
Niemen Tehtaat on työnantajana vakaa ja luotettava. Perheyrityksen johtoportaan tuntee henkilökohtaisesti, esimerkiksi Panua näkee päivittäin tehtaalla. Tämä helpottaa sekä sujuvoittaa työntekoa. 
Janne Honkamäki
Niemen Tehtaat on aina ollut varma, lojaali työnantaja. Asioista voidaan olla eri mieltä ja toisinaan asiat riitelevät, mutta eivät ihmiset.
Teppo Lindholm
Työpäivät ovat niin mielenkiintoisia, ettei päivän aikana juurikaan tarvitse katsoa kelloa. 
Atso Pullinen