Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Etusivu - Tietoa meistä - Meille töihin

Niemen Tehtaat tuo yhteen

Keräämme yhteen parhaat tekijät ja kumppanit.

 

Kehitämme osaamistamme joka päivä

 

Olemme osaajien ja yksilöiden muodostama yhteisö, jossa ihmisestä välitetään. Mahdollistamme hyvän, kehittyvän ja turvallisen arjen itsellemme ja asiakkaillemme. Kehitämme itseämme ja osaamistamme jatkuvasti, haluamme oppia uutta ja tulla joka päiviä paremmaksi siinä, mitä teemme.

 

HAEMME NYT MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Niemen Tehtaat on perheyritys ja Suomen vanhin huonekaluvalmistaja. Puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto ja tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme kuluttajille, jakelijoille ja projektiasiakkaille, kuten kouluille, päiväkodeille ja meriteollisuudelle. Katsomme tulevaisuuteen pitkää historiaamme kunnioittaen. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tiloja ja ympäristöjä, joissa viihdytään ja voidaan hyvin. 

Hei sinä myynninnälkäinen ammattilainen – kiinnostaako vastuu tärkeän liiketoiminta-alueen kasvattamisesta? Tarjolla on todellista tekemisen meininkiä: kalusteratkaisuliiketoiminta on keskiössä Niemen Tehtaiden kasvutarinassa ja tarjoamme sinulle keskeisen roolin kestävän kasvun mahdollistajana.

Kalusteratkaisuiden myyntipäällikkönä vastaat myynnistä julkisiin ja yksityisiin päiväkoteihin, kouluihin toimistoihin ja muihin vastaaviin tiloihin. Olet avainroolissa johtamassa yrityksen kasvua toimitusjohtajan, kodinkalusteiden myyntipäällikön ja markkinointipäällikön kanssa. Myynnin strategian kehittämisen ja toimeenpanon lisäksi sinulta löytyy aitoa innostusta myös käytännön myyntityöhön ja asiakkaiden ongelmien ratkaisuun. Vastaat nykyisten asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä, uusasiakashankinnasta ja kehität asiakkaita kiinnostavaa mallistoa yhteistyössä tuotesuunnittelun kanssa.

 

Odotamme sinulta:

- Kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä

- Myynti-intoa, proaktiivisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja tuloshakuista työskentelyotetta

- Näkemystä myynnin strategiseen kehittämiseen

- Soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto

- Sujuvia IT-taitoja, esim. MS Office ja ERP sekä valmiutta sitoutua käytössä olevien järjestelmien hyödyntämiseen

- Erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoon ja tiimityöhön

 

Vaikka et täyttäisi kaikkia yllä listaamiamme toiveita, hae rohkeasti ja kerro, miten osaamisesi sopii tarjoamaamme tehtävään. Arvostamme kaikkia yhteydenottoja. Alan tuntemus ei ole työtehtävässä toimimisen edellytys. Työtä voi tehdä joustavasti hybrihengessä: luotamme, että tiedät itse parhaiten, missä saat tulosta aikaiseksi. Käymällä 1-2 päivää viikossa paikan päällä Sastamalassa tutustut parhaiten tuotteisiimme ja mukavaan, ammattitaitoiseen tiimiimme tuotteidemme takana.

Lähetä hakemuksesi ja tavoiteansaintatasosi 31.7.2024 mennessä osoitteeseen katri.niemi@niementehtaat.fi. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja yrityksestä. Ota yhteys ensin sähköpostitse, puhelu voidaan sopia sitä kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

Me Niemen Tehtailla olemme valmistaneet huonekaluja jo yli 125 vuoden ajan. Olemme uskoneet aina, että hyvin suunnitelluilla ja huolella valmistetuilla tuotteillamme on kysyntää, sillä ne tekevät asiakkaidemme arjesta sujuvampaa ja mielekkäämpää.

Tiedämme, että niiden avulla syntyy kestävä ympäristö, joka inspiroi, antaa energiaa ja tekee elämästä helpompaa. Tiedämme, sillä tutkimme, kehitämme ja innovoimme jatkuvasti.

Olemme perheyhtiö, joten ymmärrämme paikkamme sukupolvien jatkumossa.

Haluamme varmistaa, että jotain siitä hyvästä, minkä eteen taistelemme joka päivä, kulkeutuisi myös tuleville polville. Niinpä otamme vastuun siitä, mitä meillä on ympärillämme.

Pidämme huolta kanssaeläjistämme, ympäristöstämme ja tavastamme toimia – pidämme huolta tulevaisuudestamme. Näin mahdollistamme kestävämmän elämän.

Teemme sen tarjoamalla juuri oikeat sisustamisen, kalustamisen ja hyvinvoinnin ratkaisut – vaivattomasti, monikanavaisesti ja luotettavasti.

Haastamme tavanomaisen tavan tehdä ja ajatella innovoimalla ja muotoilemalla sekä tuotteet että palvelut uusiksi, fiksusti ja ammattitaidolla.

Toimimme älykkäästi ja vastuullisesti, näytämme suuntaa muille. Nyt jo neljäs sukupolvi vie Niemen Tehtaita eteenpäin. Vahvuutemme onkin juuri yhteisössä – tuomme ihmiset yhteen, henkilökuntamme, kumppanimme ja asiakkaamme. Olemme kaikki yhtä joukkuetta, yhtä perhettä – meistä jokainen on osa Niemen Tehtaiden tarinaa.

Pääsemme kannattavan kasvun polulle mahdollistamalla henkilökunnallemme innostavan kulttuurin, tarjoamalla asiakkaillemme ylivertaisen asiakaskokemuksen ja olemalla houkuttelevin kumppani. Näin hahmotamme tulevaisuuden – ja valmistamme huonekaluja seuraavatkin 125 vuotta.

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen meille ja kertoa osaamisestasi. Tuotannon avoimia hakemuksia meillä odottaa Atso atso.pullinen@niementehtaat.fi ja toimiston avoimet hakemukset kannattaa osoittaa Piialle piia.valimaa@niementehtaat.fi.

Työssä motivoivinta on mahdollisuus itsensä ja työnsä kehittämiseen, ja koen, että Niemen Tehtailla annetaan tähän hyvin mahdollisuuksia.
Helena Lehtimäki
Niemen Tehtaat on työnantajana vakaa ja luotettava. Perheyrityksen johtoportaan tuntee henkilökohtaisesti, esimerkiksi Panua näkee päivittäin tehtaalla. Tämä helpottaa sekä sujuvoittaa työntekoa. 
Janne Honkamäki
Niemen Tehtaat on aina ollut varma, lojaali työnantaja. Asioista voidaan olla eri mieltä ja toisinaan asiat riitelevät, mutta eivät ihmiset.
Teppo Lindholm
Työpäivät ovat niin mielenkiintoisia, ettei päivän aikana juurikaan tarvitse katsoa kelloa. 
Atso Pullinen