fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Joka Niemeen, notkohon, saarelmaan

Tutustu 120-vuotiaan pirkanmaalaisen perheyrityksen tarinaan.

Niemen tehtaiden tarina

Uraputkessa viihdytään vuosikymmeniä

Pitkään jatkuvat työsuhteet ovat meillä enemmän sääntö kuin poikkeus. Perheyrityksen palveluksessa viihdytään pitkään, jopa vuosikymmeniä, ja työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä.

Tinkimättömällä asenteella työntekoon suhtautuvat työntekijät ovat sitoutuneita sekä motivoituneita. Opiskelu työn ohessa on yleistä – lähiesimiestyön ammattitutkinto löytyy jo varsin monelta työntekijältä.

Neljän sukupolven tarina

Kun vasta 19-vuotias Wilho Niemi perusti puusepän verstaan kiikkalaisen torpan nurkkaan vuonna 1898, hän uskoi, että puusta valmistetuilla tuotteilla on tulevaisuudessa kysyntää. 120 vuotta myöhemmin voidaan todeta hänen olleen aivan oikeassa.

Nyt jo neljäs sukupolvi vie Niemen Tehtaita eteenpäin. Romanttisen aspektin tehtaan toimintaan tuo perheyritysmallin noudattaminen. Tehtaan johto pidetään paikallisena eikä toimintoja turhaan hajauteta.

Kestää katseita ja kulutusta

Niemen Tehtaat kalustaa suomalaiskoteja ajattomilla klassikoilla. Design, käytännöllisyys ja kestävyys ohjaavat toimintaamme.

Tuotevalikoimaa uudistetaan kuluttajien toiveiden sekä jälleenmyyjäverkostomme tarpeiden mukaan.

Niemen huonekalut ja palvelut ovat olemassa ihmisten koteja, toimistoja, päiväkoteja ja hoivaa varten.

Kerrankos sitä sängyn suunnittelee…

Niemen Tehtaille ominaista on, että yritys ja sen tuotteet pystyvät muuntautumaan ajan vaatimusten mukaan. Hyvä esimerkki tästä on nuorisosänky, josta tuli aikansa klassikko.

Klassikko-sängyt

Mukana ajan juoksussa

Kotimaisen, perinteikkään perheyrityksen huonekalut sopivat jokaiseen suomalaiseen kotiin ja ne muuntautuvat elämäntilanteiden mukaan. Kun tulee aika hyvästellä hyvin palvellut huonekalu, se ei muutu jätteeksi vaan kierrätettynä ilahduttaa seuraavia käyttäjiä.

Lisää vastuullisuudesta

Tehtaan arkea

Ilpo Toivanen viihtyy maalaushommissa

”Tulin tehtaalle töihin tasan 40 vuotta sitten. Olin juuri käynyt ammattikoulun puuseppälinjan. Töihin ajoi halu ostaa oma kuplavolkkari. Olen ollut muun muassa listalinjalla, särmäyskoneella

Lue lisää