fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten patjat

Lasten patja on parhaimmillaan kuin pehmeä taikamatto, joka kuljettaa nukkujan vaivattomasti unien maailmaan. Mukavuudellaan se houkuttelee lapsen helposti kyytiin, eikä vanhemman tarvitse maanitella pienokaista nukkumaan. Myös lapsi tarvitsee laadukkaan ja puhtaan patjan, sillä käytetty lasten patja on usein terveysriski. Osta meiltä, niin tuet suomalaista perheyritystämme ja saat takuulla hyvän patjan.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Täydellisiä paketteja huippuhintaan


Meidän valikoimastamme löydät upean ja mukavan patjan joka sänkyyn. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka ihanaa on saada kerralla kokonaisuus, johon voi olla tyytyväinen pitkään. Siksi olemme yrittäneet tehdä toimivan sängyn ja patjan hankinnasta sinulle mahdollisimman helppoa. Tarkasti mietityt ja täydellisesti yhteensopivat sänky-patja -yhdistelmämme kestävät niin aikaa kuin käyttöä. Tarvitsitpa patjaa sitten lasten pinnasänkyyn, kerrossänkyyn, parvisänkyyn tai jatkettavaan sänkyyn, meiltä tilaat sen helposti ja luotettavasti samalla toimituskustannuksella. Osta meiltä ja voit olla varma, että kokonaisuus toimii!

Mikä ero lasten ja aikuisten patjoilla on?

Suurin ero lapselle ja aikuiselle hankittavan patjan välillä ei siis ole laatu vaan patjan tiheys ja paksuus. Lapsi on huomattavasti aikuista kevyempi nukkuja, joten lapselle oikea, pehmeä, mutta tukeva tuntuma saavutetaan jo alle 30kg/m3 tiheyksillä. Sopiva paksuus lapselle on 5-10cm, massasta riippuen. Jo vauvan patjan tulisi olla vähintään 5 cm paksu ja tarpeeksi napakka. Kun patja on lapselle mukava, sujuvat yötkin rauhaisammin.

Vanha patja on terveysriski

Myös lapset kaipaavat hyvää patjaa. Vaikka vanha patja näyttää ulospäin siistiltä, se voi hyvin huomaamattakin kasvaa hometta. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että lasten patja nimittäin imee käytössä sisäänsä mitä moninaisempia nesteitä, kuten hikeä, puklaa tai jopa virtsaa. Siksi patjojen kierrättäminen loputtomiin ei ole hyvä ajatus, vaikka se näyttäisikin ulospäin siistiltä. Uusi, laadukas patja on pieni hinta terveydestä.

Vauva tarvitsee uuden ja puhtaan patjan

Tutkimusten mukaan erityisesti vauvat nukkuvat vanhoilla patjoilla. Tämä on riski, sillä vauvoille patjan puhtaus ja hygieenisyys on äärimmäisen tärkeää. Tuskinpa kukaan haluaa altistaa pienokaista homeelle ja epäpuhtauksille jo aivan elämän alkumetreillä. Vauvat myös nukkuvat paljon ja siten viettävät paljon aikaa patjallaan. Siksi on tärkeää, että se on puhdas ja miellyttävä. Meiltä sopivat patjat niin pinnasänkyihin kuin suurempiin lasten sänkyihinkin.

Suojaa lasten patja vahingoilta

Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja, joissa on irrotettavat päälliset. Näiden siistiminen on helppoa. Vastaavan vaivattomuuden voi saavuttaa myös hankkimalla patjan kaveriksi petauspatjan. Se suojaa itse patjaa vahingoilta ja tuo tarvittavaa pintapehmeyttä. Tilaa jo omasi!