fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Lasten pinnasängyt

Verkkokaupastamme tilaamalla saat pinnasängyn ilman, että pinnasi kiristyy! Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella tiedämme, että pienten lasten kanssa yöt voivat jäädä välillä lyhyiksi, eikä jaksamista aina riitä huonekaluliikkeissä pyörimiseen. Siksi tarjoamme sinulle nettikaupassamme valikoiman klassisen tyylikkäitä ja laadukkaita pinnasänkyjä, joista voit huoletta valita mieleisesi. Tilaa meiltä helposti jo tänään!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Laatikkoviritelmät jäävät turvallisuudessa kauas taakse
Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että pinnasänky on useimmiten paras vaihtoehto lapsen elämän alkutaipaleelle. Erilaisiin laatikkoviritelmiin verrattuna se on monin verroin turvallisempi, tyylikkäämpi ja myös vauvalle mukavampi vaihtoehto. Pinnasänkyjämme yhdistää myös korkea laatu ja kestävyys. Kun nämä ominaisuudet yhdistyvät korkeisiin reunoihin, on turvallisuus taattu. Esimerkiksi seisomaan nousemisen harjoittelu onnistuu vaarattomasti ja helposti. Mielenrauhaa tuo myös tieto siitä, että pinnasängystä ei pääse kontaten kohti vaaranpaikkoja. Minkä pinnasänkyyn jättää, sen sieltä löytää.

Klassista tyylikkyyttä

Pinnasänky on klassisen tyylikäs valinta. Pienen kokonsa ja siron muotoilunsa vuoksi mallimme sopivat erinomaisesti jokaiseen makuuhuoneeseen. Puhtaan valkoinen väri on todella kaunis ja aina ajankohtainen. Se sointuu hyvin yhteen huoneen muun sisustuksen kanssa. Olemme myös kiinnittäneet huomiota siihen, että materiaalit on helppo pitää puhtaina. Valkoinen todella pysyy valkoisena.

Muista patja!

Älä unohda patjaa! Meiltä löydät juuri valitsemaasi pinnasänkyyn täydellisesti istuvan patjan. Kun ostat sellaisen, voit olla varma, että lapsen itku ei johdu ainakaan epämukavasta patjasta.

Tilaa kätevästi ja tue perheyritystä

Pinnasängyn tilaaminen verkosta on erittäin kätevää! Voit aivan rauhassa tutustua tuotekuvauksiin ja pohtia vaihtoehtoja kotisohvaltasi. Luotettavuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja siksi tarjoamme sinulle aina ajankohtaiset tiedot ostopäätöksesi tueksi. Kauppa on myös auki 24/7, joten voit tehdä tilauksen täysin omien aikataulujesi mukaan. Kun tilaat meiltä, tuet samalla suomalaista perheyritystä!

Vauvat tarvitsevat muutakin

Pitkän historian omaavana perheyrityksenä tiedämme, että pienokaisen syntymä tuo elämään paljon uutta. Samalla, kun perheen arki muuttuu, on myös oiva aika päivittää myös huonekalut uuteen uskoon. Meiltä löydät esimerkiksi valikoiman painopeittoja ja äärimmäisen mukavia tyynyjä, joista voit saada helpotusta pitkiin öihin. Samalla kuljetusmaksulla saat tilattua myös esimerkiksi syöttötuolin.