fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Makuuhuone

Sänky määrittää makuuhuoneen tarkoituksen ja tyylin. Järjestystä tilaan ja elämään tuovat kotimaiset säilytyskalusteet, jotka kulkevat mukanasi elämässäsi niin kauan kuin pitääkin.

Tiedämme, miten hyvä sänky tehdään ja lupaamme sinulle parhaan mahdollisen. Lue lisää tyytyväisyystakuustamme sivun lopusta.

Näytetään tulokset 1–12 / 57

Uutta meillä:

Meille on tärkeää, että sänkysi on sinulle paras mahdollinen. Meiltä ostaessasi koemme, että vastuu siitä on meidän ja siksi lupaamme ostamallesi sängylle 3kk:n tyytyväisyystakuun.  Tyytyväisyystakuun annamme mielellämme siksi, että tiedämme sänkyjemme olevan niin hyviä ja toisaalta tiedämme asiakkaiden tarpeiden olevan erilaisia.  Tarkoituksemme on myös tulla joka päivä paremmaksi laadukkaamman uniympäristön luojina ja sen vuoksi takuun piiriin kuuluva palautusmahdollisuus antaa meille aina myös mahdollisuuden nostaa rimaa ja parantaa omaa toimintaamme.

Patjojen palautusoikeuden & tyytyväisyystakuun ehdot:

  • Suojaa patja huolella palauttaessasi sitä, oikeus maksuhyvitykseen on silloin, kun patja palautuu meille siistissä kunnossa.
  • Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista (150€ kaikkialta Suomesta tai toimitettuna asiakkaan puolesta Sastamalan tehtaalle).
  • Palautusoikeus on tarjoamamme lisäetu sinulle asiakkaamme, eikä se vähennä sinulle kuluttajansuojalaissa määriteltyjä oikeuksia.
  • Palautusoikeus koskee kaikkia mallistomme sänkyjä ja patjoja (pl. lastensängyt).