fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Petauspatjat

Petaa tiesi parempaan uneen! Petauspatjalla viimeistelet nukkumisesi mukavuuden ja vuoteen hygieenisyyden. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella olemme suunnitelleet sinulle valikoiman, josta löydät useita laadukkaita vaihtoehtoja, joista saat sänkyysi tarvittaessa niin jämäkkyyttä kuin pehmeyttäkin. Meiltä löytyy patja jokaiseen tarpeeseen. Panosta petauspatjaasi ja tilaa omasi meiltä jo tänään!

Näytetään kaikki 6 tulosta


Petauspatjalla on väliä!

Hyvä patja tarjoaa vartalolle perustuen. Kuitenkin ilman petauspatjaa kokonaisuus jää usein vajaaksi. Ei ole aivan sama minkä päällä lepäät useita tuntia vuorokaudessa. Unen laatu ja palauttava vaikutus hälvenee, jos patjan kuumuus, kovuus tai nihkeys pakottavat sinut rauhattomaan pyörimiseen. Hyvä petauspatja antaa miellyttävän pintapehmeyden sekä ryhtiä vuoteeseen. Meidän valikoimastamme löydät laadukkaita vaihtoehtoja, joiden päällä nukut entistä paremmin. Usein petauspatjan tarpeellisuuden huomaa vasta, kun sen on sänkyyn lisännyt. Kokeile ja tunne ero!

Kuinka valita oikea petauspatja?

Ihmisiä on erilaisia. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella olemme kuitenkin kasanneet sinulle valikoiman, josta löydät varmasti oikean petauspatjan ihan jokaiselle. Muista vain valita oikea koko! Huomaa myös patjan paksuus ja tiheys. Mitä painavampi nukkuja on, sitä suurempi tiheys tarvitaan. Tiheyden kasvaessa patjan jämäkkyys- ja kestävyysominaisuudet korostuvat. Myös mitä paksumpi petauspatja on, sitä suuremman vastuun se saa mukavan sängyn luomisessa. Mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkin, voit olla varma, että sinulla on käsissäsi laadukas ja ominaisuuksiltaan tarkasti mietitty petauspatja. Tilaa rohkeasti omasi jo tänään!

Välillä sattuu ja tapahtuu – onneksi on petauspatja

Paranna vuoteesi hygieenisyyttä ostamalla petauspatja! Koneessa pestävät ja vaivattomasti irrotettavat päällisemme tekevät siivoamisesta helppoa. Myös lakanoiden vaihto käy sutjakkaasti, kun saat taiteltua ne kätevästi petauspatjan alle. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että välillä sänkyyn voi lorahtaa nesteitä. Se, että sinulla on sängyssäsi suhteellisen vaivattomasti puhdistettava petauspatja auttaa paljon hätätilanteissa. Jos lakanat pettävät, sinulla on vielä yksi ässä hihassasi. Panostamalla petauspatjaan saat siis samalla itsellesi kauhallisen mielenrauhaa.

Valikoimamme on helmiä täynnä

Valikoimamme on helmiä täynnä. Oletko kyllästynyt korjaamaan karanneita lakanoita aamuisin? Kokeile karhealla, mutta pehmeällä pintamateriaalilla varustettua petauspatjaamme, joka estää lakanoiden liikkumisen. Valikoimastamme löydät myös täysin kotimaisia vaihtoehtoja, joiden ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Petauspatjamme myös kestävät hyvin käytössä. Kun muistat vielä imuroida patjan muutaman kuukauden välein, mukavuus ja raikkaus eivät katoa mihinkään. Tutustu valikoimaamme, kokeile ja ihastu!

Älä sorru tähän virheeseen!

Ethän kompensoi huonoa patjaa tai sänkyä petauspatjalla? Se on sama kuin yrittäisit laittaa laastarin suuren viiltohaavan päälle. Meillä on onneksi sinulle parempi ratkaisu! Verkkokaupastamme voit tilata tarkoin harkitut sänkykokonaisuudet samalla toimituskustannuksella. Yhteensopivat tuotteet huomaat kätevästi jo tuotenimistä, mutta katso läpi myös tuotesivut, niin löydät varmasti kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot. Tilaa täydellinen paketti – ja mukavuutesi on optimoitu!