fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Runkopatjat

Runkopatja – Sänky ja patja samassa paketissa ja samaan hintaan! Suomalaisen perheyrityksen pitkällä historialla tiedämme, että millaisen kunnon runkopatjan tulee olla. Valikoimastamme löydät tarkkaan tarpeisiisi sovitetut ja laadukkaat vaihtoehdot sekä niihin upeasti istuvat petauspatjat ja sängynpäädyt. Verkkokaupastamme tilaat itsellesi runkopatjan kätevästi ja turvallisesti jopa sisään kannettuna. Runkopatja on varma valinta!

Näytetään kaikki 5 tulosta


Pieneen tilaankin toimiva sänky

Osta meiltä jämäkkä runkopatja! Saat itsellesi mukavan sängyn, jossa nukut tyytyväisenä useita vuosia. Se on myös erinomainen valinta vierashuoneeseen tai pienempään tilaan. Siinä ei ole ylimääräisiä kehikkoja tai härpäkkeitä viemässä tilaa itse pääasialta - patjalta.

Meiltä saat taattua laatua

Runkopatjaa ostettaessa suositellaan usein kiinnittämään huomio jousituksen laatuun. Meidän valikoimastamme löydät kuitenkin vain erittäin laadukkaita vaihtoehtoja, joten voit huoletta valita niistä mieleisesi. Pitkät takuuaikamme kertovat, että uskomme ja luotamme vahvasti runkopatjojemme kestävyyteen. Teet siis turvalliset kaupat. Etsi vain sinun tarpeisiisi sopiva jäykkyys, verhoilu sekä patjan leveys ja voit jo melkein kuulla sänkysi saapuvan kotiovellesi. Älä turhaan jahkaile, vaan tilaa!

Siivoaminen ja kuljettaminen on helppoa!

Runkopatja on helppohoitoinen. Se on rakenteeltaan yhtenäinen, joten voit imuroida sen kauttaaltaan. Sänkyyn rojahtaessasi hengität puhdasta ilmaa etkä pölypilven rippeitä. Runkopatja on myös äärimmäisen kätevä. Esimerkiksi parisänky, joka on yhdistetty kahdesta runkopatjasta on huomattavasti helpompaa kuljettaa paikasta toiseen. Olitpa sitten vaihtelunhaluinen tai aikeissa muuttaa, tai haluat säästää selkääsi raahaamisen tuskalta, runkopatja on valintasi!

Meiltä ratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Runkopatja on oiva vaihtoehto jokaiselle. Etsitkö parisänkyä? Olisiko kasvavan nuoren vihdoin aika siirtyä isompaan sänkyyn? Kaipaatko sängyltäsi erityisesti tukevuutta ja jämäkkyyttä? Meiltä löydät sopivat ratkaisut juuri sinulle. Tilaamalla meiltä tuet samalla suomalaista perheyritystämme!

Älä unohda petauspatjaa!

Älä unohda petauspatjaa! Se tekee runkopatjasta entistä mukavamman ja suojaa sitä likaantumiselta. Koska petauspatja on irrallinen ja lakanat eivät ole jumissa sängyn raoissa, on myös lakanoiden vaihtaminen on helppoa. Tilaa täydellisesti yhteensopivat runko- ja petauspatjayhdistelmät meiltä samalla kerralla! Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Verkkokaupasta tilaat koko paketin itsellesi yhdellä toimitusmaksulla. Lisää tilaukseen vielä uudelle sängyllesi kelpaava peitto ja tyyny, upea yöpöytä sekä runkopatjan kruunaava sängynpääty. Pian pääset nauttimaan entistä makeammista yöunista!