fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Viskoelastiset patjat

Viskoelastinen, memory foam tai muistivaahto. Suomalaisena perheyrityksen pitkän historian varrella olemme huomanneet, että tämä materiaali on myös äärimmäisen mukautuva ja ergonominen valinta. Valikoimastamme löydät viskoelastisia patjoja moneen kokoon ja tarpeeseen. Yksilöllisestä tuntumasta ei tarvitse olla huolissaan, sillä patja muotoutuu nukkujan kehon lämmön ja painon mukaan. Kokeile!

Näytetään kaikki 3 tulosta


Mikä viskoelastinen patja?

Viskoelastinen patja on yleisnimitys kaikille tiettyä vaahtotyyppiä oleville patjoille. Tämä vaahto tunnetaan myös memory foamina tai muistivaahtona. Kun menet makuulle viskoelastiselle patjalle, siihen muodostuu juuri sinun muodoillesi sopiva kuoppa. Tunnet kuinka patja tukee sinua kaikkialta ja ympäröi sinut jämäkällä pehmeydellään. Tavalliseen joustinpatjaan verrattuna painopisteesi jakautuvat tasaisemmin, mikä voi auttaa ergonomisemman uniasennon saavuttamisessa. Kun patjalla makoilu on miellyttävää, saat myös nukutuksi paremmin.

Meiltä tilaat huoletta

Usein halvalla hankittaessa on pelko, että patjan kerrokset hajoavat helposti ja materiaali väsyy nopeasti. Meidän tuotteissamme tätä pelkoa ei ole, vaan hinta-laatusuhde on kohdillaan ja patjan hyötyominaisuudet säilyvät pitkään käytössä. Siksi voit tilata patjan huoletta myös verkkokaupastamme. Koska se muotoutuu aina senhetkisen käyttäjän mukaan, voit olla varma, että saat juuri sinulle sopivan tuotteen. Huomaa myös tuotesivuilla lukevat takuut.

Muista petauspatja

Petauspatja on sängyn käyttömukavuuden ja käyttöiän kannalta äärimmäisen olennainen hankinta. Se ei vain lisää mukavuutta vaan myös suojaa alla olevaa patjaa kosteuden ja hajujen imeytymiseltä. Meiltä löydät myös helposti pestävät ja irrotettavat päälliset. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että vahinkoja voi sattua niin lapsilla kuin aikuisillakin. Voit myös yhdistää viskoelastisen patjan mukavuuden ja petauspatjan kätevyyteen tilaamalla viskoelastisen petauspatjan. Ennaltaehkäise katastrofit, ja osta petauspatjasi meiltä!

Miten valita oikea koko?

Kun tilaat verkkokaupastamme, valitse huolella juuri sinun tarpeeseesi sopiva koko. Meillä on useita eri leveys ja paksuusvaihtoehtoja. Esimerkiksi petauspatjan paksuutta mietittäessä ota huomioon, että oikeanlaisen tuntuman saavuttamiseksi ja keholle tulevan tukipinnan laajentamiseksi aikuinen tarvitsee vähintään 5-7 paksuisen petauspatjan. Vain muutaman sentin paksuus ei juuri auta kuin lakanoiden petaamisessa. Myös patjan kovuus kannattaa valita huolella. Yleisenä nyrkkisääntönä on, että mitä painavampi nukkuja, sitä kiinteämpi tukirakenne tarvitaan.