fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Puutarhakalusteet

Toteuta vihdoin unelmasi upeasta pihasta. Hankkimalla mukavat puutarhakalusteet sinun ei tarvitse lähteä kotiasi pidemmälle nauttiaksesi kesäsäästä. Kruunaa pihasi laadukkaalla puutarhapöydällä sekä siihen sopivilla puutarhatuoleilla. Vaihtoehtoisesti voit valita ruokailuryhmän. Viimeistele kokonaisuus tyylikkäällä riipputuolilla tai – keinulla. Verkkokaupasta saat kaiken kätevästi ilman turhaa raahailua ja tarvittaessa myös osamaksulla.


Miksi ostaa meiltä?

Pitkän kokemuksen omaavana suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, mitä suomalainen pihaltaan kaipaa. Se on paikka, jossa voi pienellä vaivalla nauttia ihanasta kesäsäästä ja vaikka grillata perheen tai ystävien kesken. Salaatti, kesäperunat ja grillimakkarat maistuvat aivan taivaalliselta upean puutarhapöydän ääressä syötyinä. Mieltä löydät kattavan valikoiman erittäin tyylikkäitä, moneen tilaan sopivia ja kestäviä puutarhakalusteita, joista voit koostaa itsellesi sopivan, kauniin kokonaisuuden. Tutustu tuotteisiimme, inspiroidu ja tilaa!

Miksi kannattaa ostaa puutarhakalusteet netistä?

Netistä ostaminen on niin vaivatonta. Sinun ei tarvitse lähteä kotoasi minnekään, mutta meidän verkkokaupastamme voit tehdä silti erittäin onnistuneet kaupat. Voit tutustua valikoimaamme ihan rauhassa ja milloin sinulle vain sopii. Tuotetiedoista löydät kaiken sen tiedon, minkä tarvitset ostopäätöksesi tueksi sekä selkeät hoito-ohjeet, joilla pidät puutarhakalusteesi kunnossa pitkään. Valikoimamme on suunniteltu tarkoin ja näin ollen voit luottaa niistä saatuihin tietoihin.  Jos vielä epäilyttää, muista, että kaikilla puutarhakalusteillamme on myös 14 päivän palautusaika, mikäli tulet toisiin ajatuksiin. Tilaa siis huoletta meiltä!

Tilaus ja toimitus sujuu erittäin kätevästi

Verkkokaupastamme saat tilattua itsellesi upeat puutarhakalusteet todella kätevästi! Toimituskustannukset ovat kohtuulliset ja ne maksetaan vain yhdestä tuotteesta. Siksi mitä enemmän tilaat kerralla, sitä vähemmän sinun tarvitsee suhteessa maksaa. Varastotuotteemme saapuvat kotiovellesi tai valitsemaasi hakupaikkaan 2-7 arkipäivässä. Muut tuotteet toimitamme 3-5 viikossa. Älä siis turhaa jahkaile, vaan toteuta jo unelmasi upeasta pihasta.

Tue suomalaista perheyritystämme

Kun ostat puutarhakalusteesi meiltä, et vain saa loistavia tuotteita, vaan tuet samalla myös suomalaisen perheyrityksemme toimintaa. Suomalaiset arvomme näkyvät vahvasti niin kalusteissamme kuin toiminnassammekin. Pyrimme tarjoamaan juuri suomalaiseen kotiin täydellisesti istuvia tuotteita, jotka kestävät pitkään. Haluamme toimia luotettavasti ja palvella sinua parhaan kykymme mukaan. Tilaa siis meiltä ja ole mukana pitkää menestystarinaamme!