fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Puutarhapöydät

Tyylikkäällä puutarhapöydällä täydennät pihasi sisustuksen ja kokoat ihmiset yhteen. Suomalaisena perheyrityksen pitkän kokemuksen taidolla valittuja puutarhapöytiämme yhdistävät kestävyys käytettävyys sekä kauneus. Meiltä löydät varmasti tyyliisi ja tarpeeseesi sopivan yksilön, etsitpä jykevän vakaata tai siron tyylikästä puutarhapöytää. Tutustu ja tilaa!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Nauti aurinkoisista päivistä ja puutarhapöydän tuomasta luksuksesta


Puutarhapöytä tuo luksuksen kotiisi. Sinun ei tarvitse lähteä ravintolan terassille nauttiaksesi ruuasta kesäisessä ulkoilmassa. Pöydän ei myöskään tarvitse rajoittua pelkästään ruokailuun, vaan sen ääressä voit myös tehdä mukavasti etätöitä, lukea päivän lehden tai vaikka askarrella lasten kanssa. Kun sää suosii, mukava puutarhapöytä avaa lukuisia mahdollisuuksia siitä nauttimiseen. Tilaa meiltä ja kokeile!

Tutustu valikoimaamme

Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme puutarhapöydissä erityisesti kestävyyttä, helppoa käytettävyyttä sekä tyylikkyyttä. Upeasta valikoimastamme löydät niin jykevän vakaat kuin siron solakat mallit. Tuotteissamme on käytetty erilaisia laadukkaita materiaaleja arvokkaan näköisestä jalopuusta ja tiikistä kaiken kestävään sekä äärimmäisen helppohoitoiseen polyrottinkiin. Tutustu hienoihin vaihtoehtoihimme ja nappaa omasi!

Lue tuotetiedot tarkoin

Tuotetiedoista löydät kaiken tarvittavan informaation pöydästä. Ne kannattaa lukea huolella läpi ennen ostopäätöstä, niin esimerkiksi osaat varmasti valita oikean määrän tuoleja. Tuotetiedoissa on myös kattavat hoito-ohjeet, joita noudattamalla optimoit pöytäsi käyttöiän.

Miten valita sopiva puutarhapöytä?

Kun mietit itsellesi sopivaa mallia, käy läpi seuraavat kohdat ja rajaa valikoimaamme vastaustesi perusteella:
  • Rajoittaako käytössä oleva tila jotenkin pöydän kokoa tai muotoa? Mikäli tila on ahdas, katso mittanauhalla kuinka suuri puutarhapöytä siihen korkeintaan mahtuisi.
  • Montako paikkaa tarvitset? Suorakulmion muotoisissa malleissa 180-220 cm pitkät pöydät sopivat loistavasti kuudelle ja 120-150 cm leveät on puolestaan tarkoitettu neljälle hengelle. Lisää istumapaikkoja saat kätevästi ostamalla muutaman ylimääräisen tuolin ja sijoittamalla ne pöydän päätyihin. Huomaa, että samasta mallista on myös usein tarjolla useampi eri koko.
  • Onhan materiaali varmasti juuri tarkoitukseeni sopiva? Esimerkiksi kaikki mallimme eivät kestä sadetta, vaan ne on tarkoitettu vain katettuun tilaan. Tämän voit tarkistaa tuotetiedoista. Materiaalia valitessasi mieti myös sitä, haetko pöydältäsi enemmän helppohoitoisuutta vai oletko valmis näkemään hieman enemmän vaivaa tyylikkyyden eteen.

Yhdistä upeisiin tuoleihimme

Täydennä kokonaisuus sopivilla puutarhatuoleilla! Pöytiemme yleinen värimaailma ja muotokieli on klassinen, joten niihin on helppo yhdistellä erilaisia tuoleja. Esimerkiksi rottinkituolista saat sisustukseesi hieman särmää. Tuotetiedoista voit myös tarkistaa, mitä tuoleja me suosittelemme käytettäväksi pöydän yhteydessä. Katso ja inspiroidu!