fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Rottinkikalusteet

Tee trendikäs ja ekologinen valinta: osta rottinkia! Nämä aina niin tyylikkäät kalusteet voit tilata nyt helposti verkkokaupastamme. Meidän rottinkikalustevalikoimastamme löydät niin upeat ja laadukkaat riippukeinut, tuolit kuin pöydätkin. Romanttisen kokonaisuuden voit täydentää kauniisti piensisustuselementeillä, kuljetuskustannuksissa säästäen. Meiltä tilaamalla tuet myös samalla suomalaista perheyritystämme!


Miksi ostaa rottinkia ja juuri Niemen Tehtailta?

Kun ostat rottinkia ja tilaat kalusteesi meidän verkkokaupastamme, saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Samalla kuin kotisi täydentyy upeilla rottinkikalusteilla, kuten riippukeinulla tai tuoleilla, teet myös arvokkaan valinnan niin luonnon kuin suomalaisen työn puolesta. Jokainen ostopäätös on valinta, joka tässä tapauksessa osuu nappiin. Meiltä ostamalla voit myös luottaa siihen, että palvelu pelaa ja kalusteet kestävät. Tilaa ja suomalainen perheyrityksemme sekä luonto kiittää!

Tilaus ja kuljetus – näin helposti se käy

Verkkokaupastamme tilaat nyt vaivatta itsellesi tunnelmalliset rottinkikalusteet. Mikäli valitsemasi tuotteet ovat varastossamme, saat ne itsellesi jo 2-7 arkipäivässä. Pikkurahalla saat uudet rottinkikalusteesi jopa suoraan sisäänkannettuna. Muista, että kun tilaat useamman tuotteen kerralla, säästät myös rahaa, sillä toimituskustannus veloitetaan vain yhdestä tuotteesta. Voit myös halutessasi hyödyntää mahdollisuuden maksaa vasta toimituksen jälkeen tai osamaksulla. Tilaaminen on myös täysin riskitöntä, sillä kaikille rottinkikalusteille on 14 päivän palautusoikeus. Mitä vielä odotat? Unelmiesi koti on pian sinun!

Mihin rottinkikalusteet sopii ja miten niitä pitää hoitaa?

Rottinkikalusteet hurmaavat ulkonäöllään ja monipuolisuudellaan. Ne sopivat loistavasti niin katetun terassin, parvekkeen, takkahuoneen kuin pukuhuoneenkin tunnelman luojiksi. Niiden hoito on myös helppoa: Imurointi ja pyyhkiminen riittää, ja mahdolliset tahrat saat pois esimerkiksi mäntysuovalla. Halutessasi voit myös helliä tätä trooppista materiaalia suihkuttamalla vettä suihkupullosta. Kunhan muistat vain välttää liian kylmää, kuivaa tai kuumaa ilmaa sekä kalusteilla pomppimista, rottinkikalusteet kestävät erittäin hyvin aikaa. Jos kalusteet vahingossa pääsevät haalistumaan esimerkiksi suorassa auringonpaisteessa tai vesisateessa, maalaamalla saat niistä jälleen uuden veroiset. Älä siis huoli liikaa, vaan tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!