fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Tuolit

Valitse itsellesi ihana ja luonnonkaunis kumppani; osta rottinkituoli! Kun vain toimit tuolisi mieltymysten mukaisesti, saat siitä itsellesi pitkään kestävän, tunnelmaa rakentavan ja tyylikkään kalusteen. Tee ympäristöystävällisempi valinta, ja sijoita rahasi hyvin tilaamalla meiltä rottinkituoli. Samalla tuet suomalaista perheyritystämme.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Rottinkituoli sopii jokaiseen tilaan


Ajaton ja upea materiaali tuo tunnelmaa mihin tahansa tilaan! Siksi rottinkituoli on äärettömän monikäyttöinen. Sen voi sijoittaa niin olohuoneeseen, vierashuoneeseen kuin terassillekin. Kun vain muistat, että rottinkituolisi ei tykkää suorasta auringonpaisteesta, sateesta, kovasta pomppimisesta tai kuumista lämpöpattereista, voit käyttöiästä tinkimättä laittaa tuolisi lähes minne tahansa. Tarkemmat hoito-ohjeet löydät vielä erikseen kunkin tuotteen sivuilta. Älä kuitenkaan turhaan pelästy, sillä vaikeaa se ei ole. Ravistuneen tuolin voi myös aina entisöidä maalaamalla.

Tee kestävä päätös

Oikein käytettynä rottinki on erittäin vahva ja kestävä materiaali. Myös luonnonvarojen käytön suhteen rottinkituoli on kestävä valinta. Rottinkipalmut kasvavat nimittäin suhteessa todella nopeasti, 5-7 vuodessa, ja siksi niiden käyttäminen huonekaluissa on ekologisesti järkevää. Rottinkituolit valmistetaan pääasiassa käsin, joten myöskään isoja, ympäristöä tuhoavia koneita ei tarvitse käyttää. Rottinkikalusteiden ajaton design, vahva laatu sekä entisöinnin mahdollisuus tekevät niistä myös pitkäikäisiä. Voit siis sijoittaa rottinkiin puhtaalla omatunnolla. Tilaa ja tee kaikin puolin kestävä päätös!

Luonnonmateriaalista luonnollinen tuntuma

Rottinki on 100% luonnonmateriaali. Se näkyy niin rottinkituoliemme maanläheisen tyylikkäässä ulkoasussa sekä niiden yksilöllisessä ilmeessä mutta myös miellyttävässä istuintuntumassa. Kylmeneviin iltoihin saat lisää mukavuutta ostamalla tuolin lisäksi esimerkiksi taljan tai koristetyynyn ja peiton. Voit käpertyä tuolisi syleilyyn ja nauttia täysin rinnoin kesäillan kauneudesta tai takkatulen loimusta pakkaspäivänä. Ah ihanaa – kokeile itse!

Ei tuolia ilman pöytää

Rottingista tehtyjen tuolien rinnalle tarvitset ehdottomasti myös sievän rottinkipöydän. Voit täydentää upean kokonaisuutesi valikoimastamme löytyvillä piensisustuselementeillä. Toisaalta pelkät rottinkikalusteet voivat luoda liian karun tunnelman. Kenties olisi hyvä ottaa pehmentäjäksi esimerkiksi tyyliin sopiva sohva ja matto? Muista, kun tilaat verkkokaupastamme useamman tuotteen, säästät rahaa, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain kerran. Toteuta siis vihdoin unelmasi upeasta kodista ja päivitä sisustus uuteen uskoon!