fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ruokapöydät ja tuolit

Ruokapöytä on kotisi sydän. Täten olemme suomalaisen perheyrityksemme sydämellä luoneet sinulle valikoiman kestäviä ruokapöytiä ja –tuolia, joilla pidät kotisi elämänvirran pyörimässä vuodesta toiseen. Meiltä löydät ajattoman kauniit kokonaisuudet niin sisälle kuin ulkotiloihinkin. Verkkokaupastamme tilaaminen on vaivatonta, ja voit tarvittaessa valita myös edullisen osamaksuvaihtoehtomme. Tutustu upeisiin ruokapöytiin ja –tuoleihimme ja ihastu!

Ajaton design yhdistyy kestävään laatuun


Klassista kauneutta, kestävää laatua ja toimivaa kokonaisuutta hakevalle meidän valikoimamme on ehdottomasti markkinoiden kärkeä. Suomalaisena perheyrityksenä olemme halunneet panostaa näiden seikkojen lisäksi myös siihen, että pöytämme ja tuolimme on helppo puhdistaa. Nämä ominaisuudet yhdistettynä ajattomaan designiin takaavat sen, että meiltä ostettu pöytä kestää katsetta ja käyttöä vuodesta toiseen. Kokeile vaikka!

Uskaltaako netistä ostaa?

Netistä ostaminen on yksi nykyajan mukavuuksista, jota ei ole mitään syytä karttaa. Verkkokaupastamme tilatessasi saat kaiken tarvittavan niin kätevästi. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi huonekaluliikkeissä harhailuun, voit tutustua eri vaihtoehtoihin kaikessa rauhassa ja lopulta löydät koko paketin kotioveltasi tai valitsemastasi noutopisteestä. Vaikka et pääse itse kokeilemaan tuotteita, siitä ei kannata stressata turhaan, sillä olemme suunnitelleet valikoimamme tarkoin. Esimerkiksi kaikki ruokapöytämme ja -tuolimme ovat likimain standardikorkuisia. Sinun ei myöskään tarvitse itse lähteä arvioimaan, monelleko hengelle pöytä on tarkoitettu, vaan se on kerrottu selvästi tuotetiedoissa. Lisäksi kaikilla ruokapöydillämme ja –tuoleillamme on 14 päivän palautusoikeus. Luota siis suomalaiseen perheyritykseemme ja tilaa meiltä täysin huolettomasti!

Mitä pitää muistaa?

Tärkeintä on muistaa valita oikean kokoinen pöytä. Miten olisi upea puinen neljän hengen ruokapöytä? Vai tykkäisitkö kestitä vieraita suuremmalla, kuuden hengen pöydällä? Ota huomioon, että isompi ei ole aina automaattisesti parempi, vaan se voi myös käydä ahtaan näköiseksi pienessä tilassa. Toisaalta voit vähentää massiivisuuden tunnetta valitsemalla jonkin siroista, ohutjalkaisista malleistamme ja siihen yhteensopivat tuolit. Muista myös ostaa ruokapöydän ja –tuolien lisäksi myös muutama sarjaan sopiva lisätuoli. Näillä ylimääräisillä yksilöillä saat tarvittaessa pöydän ääreen pari vierastakin. Myös rahista tai jakkarasta saat kätevästi lisää istumapaikkoja.

Tue suomalaista

Meiltä ostamalla tuet aina myös suomalaista perheyritystämme. Mikäli arvostat erityisesti kotimaista laatua, suosittelemme tutustumaan valikoimamme Avainlippu-tuotteisiin, jotka ovat 100% kotimaista tuotantoa.