fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

4 hengen ruokapöydät

Neljän hengen ruokapöytä on todellinen klassikko. Mallimme eivät vain tuo perhettä yhteen, vaan samassa pöydässä yhdistyvät myös kestävät materiaalit sekä kaunis muotokieli. Meidän valikoimastamme löydät niin klassista siroutta kuin säänkestävää jyhkeyttä viestivät vaihtoehdot. Kun tilaat meiltä, tuet suomalaista perheyritystämme ja voit olla varma siitä, että hintalaatu-suhde on kohdallaan.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pöytämme kestävät pitkään


Panosta hyvään ja osta ruokapöytäsi meiltä. Näin varmistat, että pöytäsi kestää pitkään sekä katsetta että käyttöä. Näin suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka ihanaa onkaan kokoontua viettämään iltaa mukavan ja kauniin ruokapöydän ääreen perheen, kumppanin tai ystävien kanssa. Koska mallimme ovat hyvin ajattomia ja helposti siistittäviä niitä voi käyttää vuodesta toiseen. Tee hyvä sijoitus ja tilaa jo omasi!

Milloin kannattaa valita juuri neljän hengen pöytä?

Neljän hengen pöytä on usein paras valinta – se ei ole liian massiivinen, mutta kuitenkin tilava. Sen ääreen mahtuu mukavasti jopa kuusi henkeä, kun pöydän päädyt tai sen pyöreyden käyttää hyväksi. Kompaktissa koossaan se sopii erinomaisesti myös hieman pienempään asuntoon tai vaikkapa ulkopöydäksi. Toisaalta, jos tilaan vain mahtuu, suosittelemme harkitsemaan myös kuuden hengen ruokapöytää. Sen ääressä istuu suurempikin perhe tai vaihtoehtoisesti ryhmä ystäviä ja sukulaisia. Ison koon tuomaa vaikutelmaa voit vähentää valitsemalla siron, ohutjalkaisen mallin. Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!

Pyöreä vai suorakulmio?

Valitsenko nyt sitten pyöreän vai kulmikkaan mallin? Tätä kysymystä pohtiessasi ensimmäinen kriteeri on tietysti tila. Jos sen muoto tai koko ei rajoita sinua, voit miettiä millaista sisustuksellista tunnelmaa haluat luoda. Pyöreän pöydän pehmeät linjat sopivat hyvin romanttiseen tyyliin, kun taas suorakulmion klassisesta särmikkyydestä saat tilaan linjakkaan ja ryhdikkään vaikutelman. Suoria linjoja voit korostaa entisestään hankkimalla pöytään sopivat pinnatuolit. Jos et osaa päättää, osta molemmat: pihalle pyöreä ja sisälle suorakulmainen malli.

Täydennä kokonaisuus upeilla tuoleilla

Hei, ennen kun painat “siirry tilaamaan”-nappia, katsothan läpi vielä upeat ruokapöydän tuolimme. Niiden avulla voit tuoda sisustukseesi makusi mukaan joko kaunista yhtenäisyyttä tai revittelevää kontrastia. Ei nimittäin ole ollenkaan huono idea sekoittaa eri värejä tai malleja keskenään uniikin kokonaisuuden luomiseksi. Tilaukseen kannattaa lisätä myös muutama lisätuoli vieraiden varalta. Vain yhdellä kuljetusmaksulla toimitamme sinulle kaiken, mitä ikinä tarvitsetkaan upean kotisi rakentamiseen.