fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

6 hengen ruokapöydät

Osta upea pöytä uusi, johon mahtuu ainakin kuusi! Verkkokaupastamme saat tilattua itsellesi upean kuuden hengen ruokapöydän jopa suoraan kotiisi toimitettuna. Tutustu myös edulliseen osamaksuvaihtoehtoomme! Meidän valikoimastamme löydät niin ulos kuin sisätiloihinkin sopivat mallit, jotka laadukkaista materiaaleista tehtynä kestävät vuodesta toiseen. Kun tilaat meiltä tuet samalla myös suomalaista perheyritystämme!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Laadukkaaseen ruokapöytään kannattaa panostaa
Kuuden hengen ruokapöytä on usein koko talon keskipiste. Sen ympärille kokoonnutaan yhdessä nauttimaan ruuasta ja hyvästä seurasta. Siksi siihen kannattaa myös panostaa. Meidän valikoimastamme löydät varmasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset vaihtoehdot, jotka ilahduttavat tyylikkyydellään ja toimivuudellaan vuodesta toiseen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme valinneet käytetyt materiaalit siten, että pöydät ovat helppo siistiä ja ne kestävät hyvin myös lapsiperheiden käytössä. Tutustu valikoimaamme ja löydä kotisi kruunaaja!

Tilaa isommalle perheelle ja vieraille

Mitä jos sinun ei tarvitsisikaan varata erillistä juhlatilaa? Kun sinulla on kotonasi kuuden hengen ruokapöytä, voit tarvittaessa kestitä kotonasi isommankin määrän vieraita. Osta vielä muutama ylimääräinen ruokapöydän tuoli samaa sarjaa, niin saat pöydän päihin pari lisäpaikkaa aina tarvittaessa. Kuuden hengen ruokapöytä on myös loistava valinta isommalle perheelle. Jos siis vain tilaa on, niin valitse rohkeasti isompi malli!

Syö ulkona isommalla porukalla

Ammottaako terassi tyhjyyttään? Vai olisiko viimein aika vaihtaa kulahtaneet ulkokalusteet uuteen upeaan kokonaisuuteen? Kuuden hengen ruokapöydällä kestitset onnistuneesti suurtakin vieraslaumaa, mutta se sopii myös loistavasti myös pienemmän porukan ateriointiin. Kun hankit ruokapöytää ulos, varmista vielä pöydän tuotesivuilta, että siinä käytetyt materiaalit ovat varmasti säänkestäviä. Löydät myös kätevästi kaikki ulos sopivat pöytämme omasta puutarhapöydät-kategoriastaan. Täydennä upea kokonaisuutesi vielä mukavalla riipputuolilla tai –keinulla, niin voit nauttia kesästä täysin siemauksin lähtemättä kotoa minnekään!

Tue suomalaista

Kun ostat ruokapöytäsi meiltä, tuet suomalaista perheyritystämme! Meidän kuuden hengen ruokapöytä -valikoimastamme löydät myös täysin kotimaisia vaihtoehtoja, jotka tunnistat Avainlippu-merkistä. Kotimaisuus paistaa myös läpi kaikessa toiminnassamme. Olemme esimerkiksi suunnitelleet valikoimamme tarkasti suomalaisten tarpeita vastaavaksi, “ihmiseltä ihmiselle” -periaatteella. Verkkokaupastamme tilatessamme voit myös luottaa siihen, että kustannukset ovat kohtuulliset ja toimitamme pöytäsi sinulle luotettavasti ja niin nopeasti kuin vain suinkin kykenemme. Tilaa siis meiltä ja tue suomalaista työtä!