fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Kirjakaapit

Tyylikästä säilytystilaa on harvoin liikaa! Kirjakaapeissamme yhdistyvät klassisuus ja nykyajan vaatimukset. Nimestään huolimatta ne sopivat myös esimerkiksi astioiden tai koriste-esineiden säilyttämiseen. Suomalaiseen makuun suunnitellusta valikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja kirkkaasta lasista täysin peittäviin malleihin. Kun ostat kirjakaappisi meiltä tuet aina myös suomalaista perheyritystämme. Huomaa myös Avainlippu-tuotteet sekä edullinen osamaksuvaihtoehtomme!

Näytetään kaikki 7 tulosta

Kirjakaappi – nimi ei kerro kaikkea
Kirjakaappi ei ole tarkoitettu vain ja ainoastaan kirjoille! Sen kaunis ulkomuoto ja klassinen olemus pääsevät oikeuksiinsa myös muunlaisten esineiden kautta. Toisaalta, mikäli sinulla on upea kirjakokoelma, tarvitset sille ehdottomasti kirjakaapin! Siellä aarteesi pysyvät pölyltä suojissa, mutta tuovat kuitenkin upean lisän sisustukseesi. Jotta saat kirjasi kauniisti useampaan riviin, hanki itsellesi vielä lisäkaluste-kategoriasta kirjakoroke. Kirjakaappi on myös tilankäytöltään tehokas ratkaisu. Erityisesti liukuovilla varustetut mallimme mahtuvat oivasti käytävällekin. Yhtä sulavasti kuin kirjakaappimme liukuovi avautuu, onnistuu myös koko tilausprosessi verkkokaupastamme!

Kirkkaasta lasista umpioviin

Piiloon vai esille? Molemmat onnistuu! Kirjakaappivalikoimastamme löydät erilaisia ovimateriaaleja kaiken peittävästä puusta paljastavaan lasiin. Lasiseinäinen kaunotar antaa tilaa ja huomiota upeille sisustuselementeillesi tai kirjoillesi. Umpinaiseen malliin voit puolestaan huoletta piilottaa myös sellaiset kirjat tai esineet, joita et ihan kaikille halua esitellä. Opaalilasi on tältä väliltä, ja se sensuroi kaappiesi sisältöä tehokkaasti jättäen paljon arvailun varaan. Kirjakaapeissamme käytetty valkoinen väri tuo kotiin neutraalia arvokkuutta. Se ei sodi ristiin muun sisustuksen kanssa, vaan täydentää sen kauniisti. Ajattomuudessaan laadukas kirjakaappi on siis pitkäaikainen kaveri. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva kirjakaappi!

Tue suomalaista!

Näitkö jo Avainlippu-merkin? Se paljastaa, että kyseinen tuote on 100% kotimainen! Tällä merkillä varustettuja huonekaluja ostaessasi voit olla varma siitä, että rahasi menevät suomalaisen työn ja tuotannon tukemiseen. Joka tapauksessa, ihan mitä tahansa meiltä ostatkaan, voit kiittää itseäsi siitä, että annat rahasi nimenomaan suomalaiselle perheyritykselle. Voit luottaa siihen, että pyrimme kaikella osaamisellamme tuottamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivia, laadukkaita ja kauniita huonekaluja. Halumme toimia luotettavasti ja asiakkaan parhaaksi näkyy myös kirjakaapeissamme. Esimerkiksi niiden turvallisuudesta on pidetty tarkasti huolta ja ne sopivat siksi erinomaisesti myös lapsiperheeseen. Tilaa siis huoletta meiltä ja tue suomalaista!

Sisusta näyttävästi

Luo näyttävä kokonaisuus, ja laita kaksi kirjakaappia päällekkäin! Koska useat kaappimme on saatavissa sekä oikea- että vasenkätisinä, niiden yhteensovittamisessa on lukusia vaihtoehtoja. Huomaa myös, että lisäkalusteistamme löydät kirjakaappeihin tyylikkäät kansilevyt. Tutustu siis tuoteperheisiin ja muuhun valikoimaamme ja luo ajattomia kokonaisuuksia!