fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Lisäkalusteet

Lisäkalusteilla täydennät upeat säilytyskokonaisuutesi! Tarvitsitpa sitten lisää hyllytilaa hyllylevyistä tai kansilevyt kalusteidesi kruunuksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Suomalaisen perheyrityksen tiedolla ja taidolla olemme koonneet sinulle valikoiman, jonka kestävyyteen ja tarkoituksenmukaisuuteen voit luottaa. Huomaa myös upeat, kotimaiset Avainlippu-tuotteemme sekä joustava osamaksuvaihtoehtomme!

Näytetään kaikki 8 tulosta

Lisäkalusteilla vältyt ostamasta lisää kalusteita
Äh ja puh, eihän tänne mahdu! Onneksi lisäkalusteista löydät monen kokoiset hyllylevyt, joista saat lisää hyllytilaa uutta säilytyskalustetta ostamatta! Näin voit säästää helposti rahaa, tilaa ja luontoa. Toisaalta, voi myös olla, että kannattaa suoraan uusi, sarjaan sopiva lipasto tai senkki. Kaapin koko ei nimittäin hyllyjä lisäämällä kasva ja täpötäyteen ahdetusta säilytyskalusteesta on usein vaikeaa löytää yhtään mitään. Varsinkin kiireessä sotkuisen ja ahtaan kaapin penkominen nostaa stressitasot taivaisiin. Älä siis anna kaapin pursuta yli äyräidensä, vaan toimi ja tilaa!

Tuoteperheistä aivan upeita kokonaisuuksia

Käännä ympäri ja yhdistele erilaisia säilytyskalusteita toisiinsa! Lisäkalusteilla täydennät ja kruunaat tuoteperheiden osista muodostetut säilytyskokonaisuutesi. Huomaa, että yksinään käytettyinä erilaiset kirjakaapit, lipastot ja vitriinit tarvitsevat päälleen kansilevyn. Leveämmän kannen alle voit sijoittaa myös useamman säilytyskalusteen kerralla ja siten luoda niistä tukevan, yhtenäisen paketin. Muista, että kun ostat useamman huonekalun samalla kerralla, niiden toimitus käy sinulle suhteessa halvemmaksi. Päästä jo luovuutesi valloilleen ja tilaa upea kokonaisuus verkkokaupastamme!

Avainlippu takaa kotimaisuuden

Huomasitko jo Avainlippu-tuotteemme? Merkki tarkoittaa sitä, että kyseinen huonekalu on 100% kotimaista tuotantoa! Tällaisen tuotteen ostaessasi teet valinnan kotiin päin ja tuet suomalaista työtä. Jo pelkästään näitä kalusteita katselemalla voit huomata niistä hehkuvan suomalaisuuden. Näissä kokonaisuuksissa yhdistyvät kauniisti laadukas tekeminen, tarkoituksenmukainen ja suomalaiseen makuun sopiva design sekä kestävät materiaalit. Muista myös, että mitä tahansa verkkokaupastamme ostatkin, tuet joka tapauksessa ainakin suomalaista perheyritystämme!

Hinta-laatusuhde ei petä!

Suomalaisena perheyrityksenä haluamme tarjota sinulle upeita ja kestäviä tuotteita kohtuuhintaan! Esimerkiksi lisäkalusteissamme käytetty mdf-levy on kovaa ja muotonsa pitävää materiaalia, joka kestää hyvin myös painavia kirjoja. Kun materiaalit ja tuotteiden ominaisuudet on tarkasti mietitty, ne säilyvät hyvinä vuodesta toiseen. Pitkän käyttöikänsä vuoksi meidän huonekaluihin sijoittaminen todella kannattaa!

Säilytys kunnossa, entäpä sisustus?

Kun olet lisäkalusteilla viimeistellyt kauniit säilytyskokonaisuutesi, voisi olla aika laittaa myös sisustus kuntoon! Samaan tilaukseen lisäät vaivattomasti myös rahin, muutaman koristetyynyn ja kätevän sohvapöydän. Ota vihdoin askel kohti upeaa kotia!