fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Senkit

Senkin suojiin kätket ihan mitä tahansa! Laadukkaista senkeistämme saat itsellesi runsaasti säilytystilaa, siisteyttä kotiisi sekä kauniin lisän sisustukseesi. Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle kauniin klassisen senkkivalikoiman, jonka tuotteita yhdistää mainio hinta-laatusuhde ja josta löydät myös 100% kotimaiset vaihtoehdot. Yhdistä senkki samaan sarjaan kuuluvaan TV-tasoon ja vitriiniin, ja nauti kotisi upeasta harmoniasta.

Näytetään kaikki 11 tulosta


Senkki, siis mikä?

Siis mikä ihmeen senkki? Senkki on alkujaan aterimille ja astioille tarkoitettu säilytyskaluste, jonka yläpinta toimii samalla lasku- ja työtasona. Nykyisin sinun ei tarvitse rajoittua vain astioihin, vaan sen suojiin saat yhtä hyvin sijoitettua myös toimistotarvikkeita, kirjoja tai arjen pikkusälää. Senkin erikokoisissa vetolaatikoissa ja ovellisissa kaapeissa nämä esineet säilyvät hyvin ehjänä ja siistinä, mutta ne ovat samaan aikaan kuitenkin koko ajan käden ulottuvilla. Lisäksi sen päälle voit laskea esimerkiksi television, ihanan kukka-asetelman tai lempi koriste-esineesi. Kätevää, eikö? Senkki onkin erinomainen valinta esimerkiksi ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Toisaalta, meidän senkkimallimme tuovat klassisella tyylillään kauniin lisämausteen oikeastaan ihan mihin tahansa tilaan. Tutustu valikoimaamme ja ihastu!

Valitse senkki oman makusi mukaan

Kutsuuko sinua puhtautta ja tyylikkyyttä hehkuva valkoinen kaunotar vai kaipaatko kenties hieman kontrastia ja luonnollisuutta? Upeita vaihtoehtoja riittää! Kaikkia tuotteitamme yhdistää niiden erinomainen hinta-laatusuhde. Puiset senkkimme antavat sisustukseen ihanan kotoisan, mutta samalla hillityn tyylikkään vivahteen. Mihin tahansa malliin päädytkään, saat itsellesi erittäin kätevän ja samalla kauniin säilytystilan, johon voit olla tyytyväinen vuosia. Älä siis jahkaile sotkun keskellä, vaan osta senkki helposti verkkokaupastamme.

Tue kotimaista työtä!

Hei huomasitko jo senkkivalikoimamme Avainlippu-tuotteet Forte ja Tema? Avainlippu-merkki kertoo siitä, että kyseinen senkki on 100% kotimainen. Huomaa kuitenkin, että mitä tahansa päädyt ostamaan verkkokaupastamme, tuet suomalaista perheyritystämme ja mahdollistat sen menestystarinan jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme myös pitäneet huolta siitä, että koko verkkokauppamme valikoima vastaa tarkasti suomalaisen kodin tarpeita. Se näkyy niin kalusteidemme ominaisuuksissa kuin käytettyjen materiaalien laadussa. Meiltä saat siis takuulla turvalliset, kestävät ja kauniit huonekalut.

Säilytystilaa on harvoin liikaa

Suomalaisena perheyrityksenä olemme huomanneet, että harvassa kodissa tai kesämökissä on liikaa säilytystilaa. Laatikot pursuilevat ahtauttaan ja tavaroita ei löydä, tai sitten niitä saa kaivaa minuuttitolkulla. Mitä jos ostaisit senkin rinnalle esimerkiksi sarjaan sopivan TV-tason ja lipaston? Tai mitä jos et piilottelisikaan kaikkia kauniita esineitäsi senkin laatikkoihin, vaan hankkisit myös vitriinin? Tuoteperheistä saat kasattua helposti kasattua yhtenäisen kokonaisuuden. Älä siis turhaa tuskastele, vaan hanki kotiisi lisää säilytystilaa ja harmoniaa.