fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Vitriinit

Älä turhaan ujostele upeita esineitäsi, vaan osta vitriini! Vitriinillä nostat aarteesi hillityn tyylikkäästi osaksi sisustusta, olipa kyse sitten kengistä, astioista, mitaleista tai kirjoista. Ne tavarat, joita et halua esitellä, voit kätevästi piilottaa vitriinin alaosan laatikoihin. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja huomaa myös 100% kotimaiset mallimme. Osta meiltä ja tue suomalaista perheyritystämme!

Näytetään kaikki 5 tulosta


Miksi ostaa juuri vitriini?

Vitriinillä esittelet aarteesi hillityn tyylikkäästi! Kirjat, koriste-esineet ja upeat astiastot säilyvät kätevästi käden ulottuvilla, mutta kuitenkin pölyiltä ja arjen melskeeltä suojassa. Yksityiskohdista kiinnostuneet vieraasi huomaavat varmasti myös lasin takana olevat esineet. Miksi ihmeessä pitää esimerkiksi kauniita perintöastioita piilossa keittiökaapin uumenissa, kun ne voisi yhtä hyvin ottaa osaksi sisusta? Erityisesti upeat tavarat, joita tulevat arjessa muuten harvoin käytetyksi, saavat vitriinissä uuden tarkoituksen olemassaololleen. Umpinaisiin laatikkoihin saat vielä kätevästi piiloon ne tavarat, jotka eivät istu sisustukseesi. Älä turhaa ujostele upeita esineitäsi, vaan hanki vitriini!

Saisiko olla vitriini jaloilla vai valoilla?

Haluaisitko vitriinisi jaloilla tai valoilla varustettuna? Meiltä löydät monenlaisia vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät kuitenkin ajaton tyyli sekä toimivuus. Tuotteissamme on esimerkiksi käytetty erityisen kestäviä materiaaleja sekä otettu huomioon niiden helppo siistittävyys sekä turvallisuus. Esimerkiksi korkeiden jalkojen alta imurointi käy todella sutjakkaasti! Käytännölliset vitriinimme sopivat siten hyvin myös lapsiperheisiin. Ajattoman muotoilun lisäksi värimaailmamme on valikoitunut suomalaista sisustusta tukevaksi. Haitpa vitriiniltäsi sitten lämmintä kodikkuutta tai klassisen puhdasta tyyliä, löydät meiltä varmasti omasi. Tutustu ja tilaa!

Kotimaisia vitriinejä

Hei, huomasitko jo valikoimamme Avainlippu-tuotteet? Avainlippu kertoo, että kyseessä on 100% kotimainen malli. Suomalainen puu, design ja tuotanto ei jätä jossiteltavaa, vaan voit olla varma siitä, että saat itsellesi upean, pitkään kestävän vitriinin. Muista myös, että mitä tahansa meiltä ostatkaan, tuet rahoillasi aina suomalaisen perheyrityksemme toimintaa. Osta meiltä ja tue suomalaista työtä!

Käännä ympäri ja yhdistele!

Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että kun tavaraa on, harvemmin yksi vitriini riittää. Ostamalla useamman samaa sarjaa olevan säilytystuotteen, et saa vain lisää säilytystilaa, vaan myös mahdollisuuden luoda äärettömän upeita ja ajattoman tyylikkäitä kokonaisuuksia. Tuoteperheiden eri osia voi sovitella yhteen hyvinkin luovasti. Voit olla myös varma siitä, että vaikka vitriini kääntyisikin ylösalaisin, sen turvallisuus on edelleen huippuluokkaa. Kokeile ja ihastu!