fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sängyt

Hyvät yöunet ovat kaiken perusta. Siksi sänky on kaikista kodin huonekaluista se, jonka hankintaan kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa. Jos haaveilet hyvistä yöunista mukavassa sängyssä, olet tullut oikeaan paikkaan. Me tarjoamme sinulle hinta-laatusuhteeltaan loistavan valikoiman erilaisia sänkyjä, joista löydät varmasti omasi. Jos kaipaat apua sängyn valintaan, ole rohkeasti yhteydessä sänkyasiantuntijoihimme oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta tai soittamalla numeroon +358 (0)3 512 4600.


Uskaltaako netistä ostaa sänkyä?

Koska sängyn valinta kannattaa tehdä huolella, sen ostamista suoraan verkkokaupasta ei useinkaan suositella. Me kuitenkin pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, millainen on hyvä sänky. Siksi tarjoamme sinulle vain laadukkaita ja ergonomisia malleja, joista voit huoletta valita mieleisesi. Tuotetiedoista näet myös selkeästi eriteltynä kaikki sänkyjemme ominaisuudet. Luota suomalaiseen ja tilaa meiltä!

Kuljetuskustannus ja toimitusaika

Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa, turvallista ja nopeaa. Olitpa sitten kiireinen, autoton tai muuten vain arvostat helppoutta, on netistä tilaaminen tehty juuri sinulle. Sano hyvästit kantamiselle ja tuntikausia huonekaluliikkeissä kulkemiselle. Meiltä tilaamalla saat sängyn itsellesi jopa sisälle kannettuna. Toimitusaika on 2-7 arkipäivää, mikäli tuotetta on varastossamme. Yhdellä kuljetusmaksulla voit tilata useamman tuotteen kerralla ja säästää rahaa. Mitä jos samalla päivittäsit myös peittosi painopeittoon ja tyynysi uuteen uskoon?

Huomaa takuut

Meiltä ostamalla saat itsellesi laadukkaan ja pitkäikäisen sängyn. Luotamme vahvasti sänkyjemme kestävyyteen ja siksi tarjoamme useimmille tuotteillemme pitkän takuuajan – jopa 10 vuotta. Tutustu tarkemmin tuotekohtaisiin tietoihin ja epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme. Sijoita rahasi hyvin ja osta sänky meiltä!

Muista valita sänky nukkujan mieltymysten mukaan

Kenelle ja millaiseen tilaan olet hankkimassa sänkyä? Minkä kokoinen nukkuja on kyseessä ja millaisia mieltymyksiä hänellä on esimerkiksi sängyn kovuuden suhteen? Ota nämä seikat huomioon, kun tutustut eri vaihtoehtoihin. Me tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laadukkaita ja ergonomisia sänkyjä. Vauvalle klassinen pinnasänky on oiva valinta, kun taas leikki-ikäinen voisi tykätä kerrossängystä tai kasvun vauhdissa pysyvästä jatkettavasta sängystä. Myös isommille nukkujille löytyy omat mukavat ja laadukkaat vaihtoehdot: Miltä kuulostaisi vaikka muhkea jenkkisänky, laadukas runkopatja tai luksusta arkeen tuova moottorisänky?