fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Jenkkisängyt

Ylellisen muhkea. Makuuhuoneen keskipiste. Jos etsit hyvää jenkkisänkyä, olet tullut oikeaan paikkaan. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella tarjoamme sinulle valikoiman, jossa nukkumismukavuutesi on vertaansa vailla. Laadukkaaseen jenkkisänkyyn kannattaa panostaa, sillä yöunien laatu heijastuu kaikkeen. Älä jää uneksimaan, vaan tilaa meiltä jo tänään!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Jenkkisänky - se ainut oikea vaihtoehto

Monet suomalaisista vannovat jenkkisänkyjen nimeen, eikä suotta. Koska patjakerroksia on yhteensä kolme (alarunko, välipatja sekä petauspatja), on jousto erittäin miellyttävä ja tasainen. Tarjoamme sinulle valikoiman, jossa jokainen näistä kolmesta osasesta on mietitty huolella tarpeitasi vastaavaksi. Eri osat myös täydentävät kauniisti toisiaan muodostaen ergonomisia kokonaisuuksia. Verhoilun suhteen tarjoamme sinulle tyylikkäitä ja neutraaleja vaihtoehtoja, jotka sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Kun tilaat verkkokaupastamme, voit luottaa laatuun ja toimivuuteen!

Jenkkisänkyyn kannattaa satsata

Hyvään jenkkisänkyyn kannattaa satsata. Sijoitus maksaa itsensä takaisin, kun nukut paremmin ja jaksamisesi kohenee. Valikoimamme laadukkaat vaihtoehdot säilyttävät ominaisuutensa vuosien ajan. Tästä kertoo jo esimerkiksi jousituksillemme annetut, jopa 10 vuoden mittaiset, takuuajat.

Korkeus ja koko, on se komea

Olitpa suuren tai pienemmän jenkkisängyn tarpeessa, meiltä löydät sinulle sopivan vaihtoehdon. Jenkkisänkyä ostettaessa on hyvä muistaa, että se vaikuttaa usein kokoaan massiivisemmalta. Tämä johtuu useamman kerroksen ja korkeuden tuomasta illuusiosta. Mittaa varmuuden vuoksi myös tulevan jenkkisänkysi korkeus, jotta et ylläty. Usein korkeus on kuitenkin etu, sillä se helpottaa ylösnousemista. Kun viimein päätät nousta mukavan jenkkisänkysi syleilystä, se käy vaivattomasti.

Muuta muistettavaa

Kiinnitä huomiota eri mallien eri ominaisuuksiin. Onko sinulla tarvetta erityisesti esimerkiksi vyöhykepussijousitukselle? Se myötäilee ja kannattelee kehoasi estäen liiallisen vajoamisen, jolloin pystyt nukkumaan paremmassa, luonnollisessa asennossa. Tämä on erityisen hyödyllistä, mitä enemmän sinulla on ikää tai painoa. Aina ennen tilausta lue tuotetiedot huolella ja valitse huolella sinulle sopiva malli. Kaikkia jenkkisänkyjämme yhdistää kuitenkin laatu, mukavuus ja hyvä ergonomia. Siksi valintasi ei voi mennä pieleen!

Sängynpäädystä tyyliä ja mukavuutta

Kun ostat jenkkisängyn, voi valita siihen samalla toimituskustannuksella myös kokonaisuuden täydentävän sängynpäädyn. Valikoimastamme löydät jokaiseen sänkyyn omat, saumattomasti istuvat vaihtoehtonsa. Ne tuovat sänkyyn lisää näyttävyyttä, mutta myös mukavuutta. Saat selällesi pehmeän tuen, kun luet kirjaa tai katselet televisiota sängystä. Mukavuudesta puheen ollen: Älä unohda myöskään patjaa, tyynyä tai peittoa!