fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Moottori- ja säätösängyt

Oletko koskaan kokeillut moottori- tai säätösänkyä? Jos et, niin nyt on tilaisuutesi! Me suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle tarkoin mietityn valikoiman, jonka mallit vievät takuulla sinut ja sydämesi mennessään. Koe arjen luksus ja sen tuomat pienet ilot ostamalla laadukas moottori- tai säätösänky. Tilaa jo tänään ja rakastu säädettävyyteen!

Näytetään ainoa tulos

Ergonomiaa ja mukavuutta säädettävyydestä
Moottori- tai säätösängyssä ehdottomasti parasta on sen monipuolisuus. Erinomainen säädettävyys tekee siitä käytännöllisen ja toimivan ratkaisun ei pelkästään nukkumiseen, vaan myös television katseluun, kirjan lukemiseen ja elämästä nauttimiseen. Voit valita itsellesi aina tarkoitukseen sopivan ja tukevan asennon. Kaikki on mahdollista maan ja taivaan, eli makaamisen ja istumisen, väliltä!

Sängystä on iloa pitkään

Meidän valikoimassamme olevia moottori- ja säätösänkyjä yhdistää niiden korkea laatu ja siitä seuraava pitkä käyttöikä. Luottamus sänkyjemme toimivuuteen konkretisoituu tarjoamissamme takuissa. Pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että sänky on hankita, jonka tulee kestää käytössä vuosia. Siksi moottori- ja säätösänkymme ominaisuudet on suunniteltu tarkoin. Pidämme huolta myös tuotteidemme helppokäyttöisyydestä, ja pyrimme tarjoamaan myös siivoamista helpottavia ratkaisuja. Tue suomalaista perheyritystä ja tilaa meiltä!

Kenelle moottori- tai säätösänky sopii?

Moottori- tai säätösänky auttaa ihan jokaista nukkumaan ja löhöilemään ergonomisemmin. Se on oiva valinta jo ihan nautintoarvonsa vuoksi. Toisaalta se tarjoaa apua myös moneen ongelmaan. Ovatko jalkasi rasittuneet? Nosta ne ylös ja nopeuta palautumista rankasta treenistä tai pitkästä seisomisesta. Kärsitkö lonkka- tai selkävaivoista? Monet ovat kokeneet moottorisängyn antaman säädettävän tuen helpottaneen kipuja niin yöllä kuin päivälläkin. Vietätkö paljon aikaa sängyssä? Moottori- tai säätösängystä saat vaihtelua asentoihisi, ja ergonomia säilyy.

Älä unohda näitä!

Kun ostat moottori- tai säätösängyn verkkokaupastamme, älä unohda tutustua tuotetietoihin huolella. Luotettavuus on meille tärkeä arvo, joten haluamme tarjota sinulle aina kattavat tiedot jokaisesta vaihtoehdosta. Varmista, että valitset ostoskoriisi juuri sinulle sopivan koon ja mallin. Ota huomioon, että saatat tarvita tilaukseen myös erikseen myytävän petauspatjan. Kun tilaat tuotteet samassa erässä, säästät aikaa ja rahaa, sillä kohtuullinen toimitusmaksu peritään vain kalleimmasta tuotteesta. Mitä jos päivittäisit samalla myös tyynysi ja peittosi uudelle mukavuuden tasolle?