fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sängynpäädyt

Ostamalla sängynpäädyn, sänkysi ei lopu kuin seinään! Se tuo sekä löhöilyysi toisen ulottuvuuden että sisustukseesi upean lisämausteen. Mieltä löydät sänkyihimme täydellisesti istuvat, laadukkaat mallit, joiden avulla täydennät kauniisti makuuhuoneesi kokonaisuuden. Kun tilaat meiltä sängynpäädyn, voit tukea selkäsi lisäksi myös suomalaista perheyritystä!

Näytetään kaikki 4 tulosta


Sängynpäädystä lisämukavuutta ja näyttävyyttä

Sängynpäädyn hankita on panostus sekä makuuhuoneen mukavuuteen että visuaaliseen ilmeeseen. Sängynpäätyysi rennosti nojaillen, voit katsella televisiota tai vaikka lukea lehteä. Sitä vasten on myös ihana nostaa jalat ja rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Toisaalta se on myös erittäin tärkeä sisustuksen harmonisoija. Sen avulla runkopatja tai jenkkisänkysi sekä yöpöytäsi yhdistyvät näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tilaus ja toimitus käyvät vaivatta

Kun tilaat meiltä sängynpäädyn, voit luottaa siihen, että laatu on kohdillaan. Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme myös helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta, joten olemme nimenneet sängynpäätymme myös niitä vastaavien sänkyjen mukaisesti. Näin voit olla varma, että osaat valita tuotteet, jotka istuvat toisiinsa täydellisesti. Tarkista kuitenkin sängyn tuotetiedoista, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Toimitamme koko paketin sinulle mutkattomasti ja edullisesti, yhdellä toimitusmaksulla. Sinun ei tarvitse lähteä itse mihinkään, sillä saat halutessasi kokonaisuuden ihan kotiisi asti, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Tutustu ja tilaa omasi!

Verhoilussa vain mielikuvitus on rajanasi

Sängynpäätyjen verhoilussa yhdistyvät tyylikkyys ja neutraalius, mikä takaa sen, että ne sopivat jokaiseen sisustukseen. Jos kuitenkin kaipaat yksilöllistä väriloistoa, voit kätevästi virittää oman vilttisi tai kankaasi mukavan sängynpäätymme päälle. Näin saat itsellesi tukevan, pehmeän ja laadukkaan päädyn omalla uniikilla twistilläsi.

Iloa ja suojaa lapselle

Sängynpääty sopii myös oivalliselle lapsen tai nuoren sängyn pariksi. Jos välillä tekee mieli heittää kuperkeikkaa tai muuten vaan riehua, on turvallisempaa, jos vastassa on seinän sijaan pehmeä pääty. Laadukkaat materiaalimme takaavat, että sitä vasten voi suhteellisen huoletta temppuilla.

Kohti täydellistä kokonaisuutta

Kun hankit sängyn ja sängynpäädyn meiltä, sinulla on käsissäsi täydellisen makuuhuoneen peruspilarit. Sänky on huoneen tähti, joka pääsee kunnolla loistamaan vasta siihen liitetyn sängynpäädyn avulla. Lisää tilaukseesi vain yöpöytä, tyyny ja peitto, niin sinulla on kaikki mitä tarvitset: kaunis makuuhuone, jossa rentoudut niin henkisesti kuin fyysisestikin.