fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Seniorisängyt ja lisätarvikkeet

Lisää tarvikkeita arkea helpottamaan, kyllä kiitos! Seniorisängyistä ja lisätarvikkeista löydät elämänlaatua kohottavia ratkaisuja niin hoivakoti- kuin kotikäyttöön. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella olemme tarkoin harkinneet eri tuotteidemme ominaisuuksia, jotta ne vastaisivat hyvin niin seniorin kuin hänen mahdollisen hoitajansa tarpeisiin. Katso läpi valikoimamme, tilaa ja kokeile huimia ratkaisujamme myös käytännössä!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Seniorisängystä apua liikkumisen haasteisiin
Miksi seniorille pitää olla juuri seniorisänky? Välillä tuntuu, että nuorenkin ihmisen on vaikea päästä sängystä ylös, niin ei se ole ainakaan helpompaa silloin, kun lihasvoimat ja muu ketteryys ovat jo päässeet heikentymään. Jotta arki rullaisi mahdollisimman sulavasti, tarvitaan siis seniorisänky, joka helpottaa erityisesi sekä sängylle kellahtamista sekä siitä ylös pääsemistä. Seniorisängyssä on lisäksi lukuisia muita ominaisuuksia, jotka helpottavat erityisesti mahdollisen hoitajan työtä. Sano kyllä paremmalle arjelle ja osta seniorisänky meiltä!

Lisätarvikkeet täydentävät kokonaisuuden

Saisiko olla lisää? Lisätarvikkeista löydät hyödyllisiä ratkaisuja arjen helpottamiseen sekä paljon muihin seniorikalusteisiin yhteensopivia tuotteita, joilla voit viedä huonekalujen toimivuuden maaliin saakka. Siellä on myös senioreiden hoitoon suunniteltuja tuotteita. Kun hoitohenkilökunnan sekä hoidettavien käytössä on juuri sopivat tarvikkeet ja huonekalut, arki muuttuu paljon miellyttävämmäksi. Turvallisuus kohenee ja päivittäiset rutiinit sujuvat helpommin. Tutustu valikoimaamme, valitse sieltä arkeasi helpottavat kalusteet ja tilaa!

Tutustu tarkasti tuotetietoihin

Verkkokaupasta ostaessasi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua tuotetietoihin rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä. Kun katsot läpi eri vaihtoehtoja, voit yllättyä niiden upeista ominaisuuksista. Myös käyttämämme materiaalit ovat tarkoin listattu jokaiselle tuotesivulle. Laatu ja tarkkaan harkitut ominaisuudet suorastaan huutavat olemassaoloaan. Jos tuotetiedoista jäi vielä jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina. Autamme sinua mielellämme!

Tutustu myös muihin seniorikalusteisiimme

Senioreille suunnatut kalusteet eivät lopu tähän! Onhan sinulla sängyn lisäksi myös sopivat tuolit ja pöydät? Niiden avulla myös päivän toimet ja ruokailut sujuvat sutjakkaammin. Meiltä löydät myös upeat keinutuolit sekä istumista tukevat nojatuolit senioreille. Kun tilaat useamman tuotteen kerralla, säästät niin aikaa kuin rahaakin, sillä toimitusmaksu veloitetaan vain kerran. Laadukkaisiin vanhuuspäiviin kannattaa todella panostaa!