fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Seniorituolit ja -pöydät

Meiltä löydät käytännölliset seniorituolit ja -pöydät! Suomen vanhimpana huonekaluvalmistajana tunnemme senioreiden erityistarpeet, ja valikoimamme tuotteet on suunniteltu huolella niitä vastaaviksi. Paluuta normaaleihin tuoleihin ja pöytiin ei enää ole, kun kokeilet vastaavia seniorituotteitamme ja huomaat niiden ylivertaisuuden. Meiltä saat tilattua tuotteet kätevästi, halutessasi jopa suoraan kotiisi tai hoitolaitokseen asti!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Erityistarpeet täyttyvät

Vanhuus tuo mukanaan tiettyjä rajoitteita, jotka olisi hyvä huomioida myös päivittäin käytetyissä huonekaluissa. Meidän valikoimamme tuotteet ovat tarkasti suunniteltu juuri senioreille optimaalisiksi. Esimerkiksi tukeva rakenne ja pehmeä muotoilu takaavat sen, että senioripöydät ja –tuolimme ovat vaivattomia ja turvallisia käyttää. Seniorituolillemme on aina mukava ja helppo istahtaa!

Valtteina esteettömyys, käytännöllisyys sekä ajaton design

Seniorituolit ja -pöytämme sopivat erityisen hyvin hoiva-alan ja muun vanhustyön käyttöön. Ne täyttävät erinomaisesti laatu, esteettömyys- sekä käytännöllisyysvaatimukset, joita aloilla on. Ajattomalta muotoilultaan ja siistiltä ulkoasultaan ne taipuvat hyvin myös monenlaiseen sisutukseen. Koska käyttömahdollisuuksia on rutkasti, se takaa, että sijoitus kannattaa. Toimivista kalusteista riittää iloa vuosiksi!

Kalusteet istuvat yhteen – kirjaimellisesti

Sisusta tyylillä, mutta toimivasti! Kun ostat useamman seniorituolin ja -pöydän samaa sarjaa, luot tilaan helposti harmonisen tunnelman. Kalusteet istuvat hyvin yhteen - jopa kirjaimellisesti. Tuoleista löydät helposti päällekkäin pinottavia malleja. Näin saat kätevästi ruokailutilasta esimerkiksi auditorion tai syntymäpäiväjuhlien näyttämön. Anna ääni vaivattomuudelle ja osta meiltä tarpeeseesi sopivat senioripöydät ja –tuolit! Verkosta saat kaiken tilattua erittäin kätevästi ja ilman turhia raahailuja. Kokeile ja ihastu!

Tuoleja on moneen makuun

Vaihtelu on hyväksi - myös erityisesti vanhemmiten. Samassa tuolissa ei kannata jököttää koko päivää. Siksi meiltä löydät myös senioreille suunnatut nojatuolit sekä keinutuolit! Niiden vauhti ja pehmeys tuovat uusia ärsykkeitä ja siten aktivoivat myös mieltä. Ja muista – säästät niin aikaa, vaivaa sekä rahaa, kun tilaat kaikki tarvitsemasi tuotteet kerralla verkkokaupastamme. Yhdellä kuljetusmaksulla saat koko setin itsellesi vain 2-7 päivässä, mikäli tuotteita on varastossamme. Vain muutamalla klikkauksella mahdollistat mukavat ja vaivattomat eläkepäivät! Kun ostat meiltä, tuet samalla myös suomalaista perheyritystämme!