fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Koristetyynyt ja peitot

Koristetyynyjä tai -peittoja on harvoin liikaa! Niillä lisäät mukavuutta ja tyyliä helposti juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Meiltä löydät ihanan pehmoiset torkkupeitot, joiden syövereihin käperryt miellyttävästi sekä niihin kauniisti sointuvat koristetyynyt. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että syksyn viimassa nämä upeat lämmittäjät tulevat todella tarpeeseen. Tilaa omasi ja nauti olostasi!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Valikoimamme näyttää ja tuntuu hyvältä
Mitä jos vain yhdellä tuotteella saisit huoneeseen sekä lisää mukavuutta että tyyliä? Koristetyynyjemme ja peittomme avulla se onnistuu - ja vain pikkurahalla! Nimestään huolimatta koristetyyny ei ole pelkkä sisustuksellinen koriste, vaan sitä voi käyttää mainiosti myös niska- tai selkätukena. Peittommekin näyttävät ja tuntuvat hyvältä niin sohvan reunalta roikkuessaan kuin rakkaidesi päällä. Koristetyynyt ja peitot ovat tärkeä osa kaunista, mutta myös käytännöllistä sisustusta. Tee siis tarpeellinen hankinta ja osta meiltä omasi! Kun ostat sisustuksesi meidän verkkokaupastamme, tuet samalla myös suomalaisen perheyrityksemme toimintaa.

Mihin koristetyynyt ja peitot sopivat? Koristetyynyillä ja peitoilla täydennät helposti huoneen sisustuksen! Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi terassille, olohuoneeseen, mökille, makuuhuoneeseen tai aulaan. Tilan kuin tilan tunnelma raikastuu huomattavasti jo muutamalla uudella lisäelementillä. Esimerkiksi mökkisi vanhat kalusteet näyttäytyvät näiden uusien seuralaistensa rinnalla aivan uudessa valossa. Lisää piristystä saat, kun vaihdat koristetyynysi säännöllisin väliajoin. Hyvä idea on esimerkiksi käyttää kesäisin ja talvisin erinäköisiä tyynyjä, sillä ajankohtaisuus on tärkeä osa tyylikästä sisustusta. Meidän valikoimastamme löydätkin upeita koristetyynyjä ja peittoja useammassa eri värissä. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa kotiisi upea paketti!

Vaihda vanhat ja kulahtaneet tyynysi säännöllisesti

Nyt kannattaa viimeistään vaihtaa hikiset, tahraiset ja paakkuiset koristetyynyt ja peitot uusiin! Varsinkin kovassa ja jatkuvassa käytössä olevat tekstiilit kannattaa päivittää aika ajoin, jotta kotisi säilyy huolitellun näköisenä. Verkkokaupastamme saat helposti laadukkaat koristetyynyt ja peitot, jotka oikealla hoidolla kestävät arjessasi pitkään. Kokeile ja ihastu!

Peitoilla pidennät ulkokalusteidesi käyttöaikaa

Onko sohvasikin päässyt jo hieman kulahtamaan? Upeat uudet koristetyynysi ja peittosi tarvitsevat arvoisensa sijoituspaikan. Samalla tilauksella saat kätevästi päivitettyä sohvasi ja nojatuolisi uuteen uskoon. Torkkupeittomme ja tyynymme sopivat erinomaisesti myös puutarhasohvan, riipputuolin ja –keinun tai puutarhatuolin kaveriksi. Niiden avulla pidennät ulkokalusteidesi käyttökautta, sillä viilenevät illat eivät enää välittömästi pakota sinua sisälle lämpimään. Osta jo ja nauti myös pimenevistä kesäilloista!