fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Taljat

Taljasta saat tyyliä, lämpöä ja laatua! Taljalla on ainutlaatuinen kyky luoda tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Meidän valikoimastamme löydät aidot lampaantaljat, joiden luonnolliset värisävyt täydentävät sisustuksesi kauniisti. Valikoimamme tuotteet ovat ajattomia ja äärimmäisen monipuolisia ja säilyvät siten pitkään rinnallasi. Osta meiltä talja, niin lämmität sekä mieltä että kehoasi ja tuet samalla suomalaista perheyritystämme!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Lämmittää mieltä sekä kehoa
Saisiko olla pehmeää lämpöä? Onko lattian kaakelit aina kylmät? Laadukkaat taljamme tuntuvat ihanalta niin jalkojen kuin pepunkin alla. Niistä saat itseesi hieman lämpöä, kun suomen kesä yllättää tai kun talven pimeys painaa päälle. Taljamme ovat monipuolisuudessaan, ajattomuudessaan ja kestävyydessään valinta, joka lämmittää niin kehoa kuin mieltäkin vuosien ajan!

Sopii hyvin monenlaiseen käyttöön ja tilaan

Taljasta saat monikäyttöisen kaverin, sillä se sopii niin lattialle kuin jakkaran päällekin. Se ei ole myöskään nirso tilan suhteen. Erityisen hyvin se sopii esimerkiksi muuten ehkä hieman kolkkoon aulaan tai takkahuoneeseen tuomaan kotoisaa ja rennompaa tunnelmaa. Taljalla saat tehtyä kätevästi myös kylpyhuoneesta tai vessasta huomattavasti viihtyisämmän. Sinun ei tarvitse kärvistellä kylmiä kaakeleita, vaan voit pestä hampaasi ja laittautua taljan ihanasta lämmöstä nauttien. Kokeile ja huomaa ero aamujesi mukavuudessa!

Talja on trendikäs valinta

Talja on ajaton, mutta trendikäs sisustuselementti! Siksi laadukkaat taljamme ovat varma valinta kodin sisustukseen. Kun talja astuu tilaan, kaikki kääntyvät katsomaan, sillä se omaa ainutlaatuisen kyvyn luoda tunnelmaa. Valikoimamme tuotteita yhdistävät niiden luonnolliset värit ja aidot materiaalit. Suomalaisena perheyrityksenä olemme pitäneet huolta siitä, että taljamme istuvat täydellisesti suomalaiseen makuun ja sisustukseen. Tutustu valikoimaamme, ihastu ja tilaa omasi!

Taljat helposti netistä

Hyviä uutisia: Verkkokaupastamme tilaat taljan itsellesi äärimmäisen kätevästi! Sinun ei tarvitse lähteä huonekalukaupoille pyörimään, vaan voit muutamalla klikkauksella tilata taljan jopa kotiisi asti. Toimitusaikamme on varastotuotteille 2-7 arkipäivää. Muista myös, että aina kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaisen perheyrityksemme toimintaa. Älä siis turhaan emmi, vaan tilaa!

Näin viimeistelet sisustuksesi ja rentoudut Kun yhdistät taljan koristetyynyihin ja peittoon, viimeistelet sisustuksen ja maksimoit tilan mukavuuden. Syysiltana on ihana heittäytyä sohvalle rentoutumaan, kun jalkojen alla talja, päällä pehmoinen peitto ja selän alla muhkea tyyny. Muista, että kun tilaat useamman tuotteen samalla kerralla, säästät kuljetusmaksussa, sillä se veloitetaan vain yhden huonekalun perusteella. Tutustu myös edulliseen osamaksuvaihtoehtoomme!