fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Sohvat ja nojatuolit

Hyvä sohva on kuin perheenjäsen. Sen syleilyyn on aina mukava palata. Siksi on tärkeää, että sohvasi on laadukas ja vastaa tarpeisiisi. Tarvitsitpa sitten koko perheen yhteistä laiskanlinnaa, tyylikästä nahkasohvaa tai kätevää vuodesohvaa, suomalaisen perheyrityksen kokemuksella suunnitelluista tuotteistamme löytyy varmasti sinulle se oikea. Tilaa, ja toimitamme uuden perheenlisäyksen suoraan kotiovellesi!


Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella

Me Niemen Tehtailla olemme tuottaneet laadukkaita huonekaluja sinulle jo neljän sukupolven ajan. Yrittäjyys ja suomalaisuus näkyvät vahvasti kaikessa toiminnassamme. Tunnemme kokemuksen pohjalta tarpeesi, ja haluamme vastata niihin parhaamme mukaan. Siksi panostamme erityisesti monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja tyylikkyyteen. Ostamalla meiltä tuet suomalaista perheyritystä!

Onko riski ostaa sohva netistä?

Arvoihimme kuuluu myös luotettavuus, joten haluamme tarjota sinulle kaikki olennaiset tiedot juuri sen oikean löytämiseksi. Netistä ostettaessa voit myös rauhassa tutustua valikoimamme eri vaihtoehtoihin. Kuvistamme näet selkeästi sohvien ja nojatuolien ulkoasut, ja voit arvioida värien sopivuutta sisustuksesi kanssa. Kunhan vain huomaat tilata oikean kokoisen sohvan tai nojatuolin, voit luottaa siihen, että odotuksesi täyttyvät. Myös mahdollisissa epäselvyyksissä tai muissa ongelmatilanteissa palvelemme sinua parhaamme mukaan. Tee hyvä päätös ja tilaa jo tänään!

Kuljetuskustannus ja toimitusaika

Verkkokaupastamme voit tilata haluamasi tuotteet suoraan kotiisi tai vaihtoehtoisesti mahdolliseen noutopisteeseen. Olitpa sitten autoton, kiireinen tai helppoutta arvostava, verkosta ostaminen on juuri sinulle. Sohvaa tai nojatuolia ei tarvitse lähteä itse raahailemaan, sillä sen saa kätevästi jopa sisäänkannettuna. Mikäli tuotetta on varastossa, sen toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Kuljetusmaksu on kohtuullinen ja sen suuruus riippuu toimitustavasta. Maksu lisätään tuotteen hintaan kuljetuskohtaisesti, eli säästät, kun ostat useamman tuotteen samalla kerralla. Mitä jos hioisit löhöilynurkastasi timanttisen esimerkiksi rahin avulla?

Martindale arvot

Siis mikä Martindale? Sohvien ja nojatuolien yhteydessä esintyy usein hankauksen kestosta kertova Martindale lukema. Suurin osa käyttämistämme kankaista vastaa erittäin korkeaa vaatimustasoa, joka on vähintään 50 000 kierrosta. Yli 25 000 kierrosta riittää korkean vaatimustason täyttämiseen ja siten loistavasti myös tavalliseen päivittäiskäyttöön.

Sohvan ostajan muistilista

- Mieti käyttötarkoitus: Mihin tilaan sohvaa tai nojatuolia harkitaan? Montako sohvalle tulisi mahtua? Muista myös vuodesohvan mahdollisuus!
- Huomioi väriä ja kangasta valitessasi se, miten uusi tulokas sointuu muuhun sisustukseesi. Onko valintasi rouhea nahkajärkäle vai siro ja samettinen väripilkku?
- Mittaa ja tilaa oikean kokoinen malli. L-muotoisissa sohvissa muista valita myös sinulle sopiva kätisyys.
- Arvioi omat mieltymyksesi ja erityistarpeet. Valikoimastamme löydät loistavia vaihtoehtoja, jotka täyttävät myös lapsi- ja koiraperheiden vaatimukset.