fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

2-istuttavat

Kahden istuttava sohva on loistovalinta! Se tuo pariskunnalle intiimiä tunnelmaa, mutta sopii myös hyvin esimerkiksi yksinelävän laiskanlinnaksi tai sisustuselementiksi. Suomalaisen perheyrityksemme takaama laatu yhdistettynä kahden istuttavan sohvan monikäyttöisyyteen mahdollistaa pitkän käyttöiän. Meiltä tilaamalla saat itsellesi varmasti sopivan tuotteen. Muutama klikkaus ja oma sohvasi on pian kotiovellasi!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Sohvan näppäryys kunniaan

Kahden istuttava sohva on valintasi, mikäli haet sohvaltasi erityisesti monipuolisuutta sekä siirrettävyyttä. Jos kaipaat erityisesti monikäyttöisyyttä, suosittelemme tutustumaan myös omassa kategoriassaan oleviin vuodesohviin. Mitä pienempi sohva, sitä helpompi sitä on kuljettaa. Sisustusta vaihdettaessa tai muuton sattuessa kohdalle sinun ei tarvitse luopua aarteestasi. Valintasi kätevyys konkretisoituu, ja selkäsi kiittää!

Sohvasta oma pesä

Me suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että välillä kaipaamme myös omaa tilaa ja siksi pienempi sohva voi toimia myös syynä varata se kokonaan itselle, omaksi pesäkseen. Sohvallamme voit maata rauhassa tietäen, että rentoon yksinoloon kuitenkaan ei tarvitse sitoutua loppuelämäkseen. Kun laatu on taattu, hyvä sohva kulkee rinnallasi myös elämäntilanteiden muutoksissa. Viereen mahtuu tarvittaessa toinenkin.

Siivous sujuu

Myös siivous sujuu jouhevammin, kun sohva ei ole niin massiivinen. Toisaalta malleistamme löydät myös vaihtoehtoja, joiden korkeat metallijalat mahdollistavat täysin sohvajärkäleiden raahaamisesta luopumisen. Nosta sekä sohvasi että siivousintosi uudelle tasolle ja hanki korkea sohva! Meiltä löydät myös sohvakaunottaria, joiden irrotettavat tyynynpäälliset antavat mielenrauhan erityisesti lapsiperheisiin. Katso myös valikoimamme erilaiset sohvanpuhdistusaineet, joiden avulla voit pitää kotisi kruunun tahrattomana.

Tyylikäs sisustuskikka

Vähennä sohvan tilaan tuomaa jäykkyyttä ja osta sen sijaan useampi pienempi sohva! Tämä kikka sopii hyvin suuremmallekin perheelle. Nuoret voivat nauttia pötköttelystä omalla sohvallaan samalla, kun itse käperryt puolisosi syleilyyn. Hyvä ilmapiiri yhdistää myös erilliset sohvat. Tila tulee käyttöön tehokkaasti ja joustavasti.

Myös yksi sohva on tyylikkyyttä arvostavalle erinomainen valinta. Se jättää tilaa myös kodin muille sisustuselementeille. Laadukkaat materiaalimme takaavat sen, että sohva pysyy pitkään edustuskuntoisena. Erityisesti kankaidemme kulutuskestävyys on huippuluokkaa.

Jalat ylös ja pötkölleen!

Kun nappaat itsellesi sohvan lisäksi rahin, saat makoilulle helposti lisää pinta-alaa. Silloin kun jalkasi eivät kaipaa tukea, voit hyödyntää sitä esimerkiksi sohvapöydän korvikkeena. Osa malleistamme kätkee sisälleen myös säilytysmahdollisuuden. Laajenna mahdollisuuksiesi maailmaa ja tutustu monikäyttöisiin raheihimme!