fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

3-istuttavat

Kolmen istuttava hurmaa monipuolisuudellaan! Valintana se on klassisen tyylikäs ja turvallinen, sillä se mukautuu hyvin monen kokoiseen tilaan. Meidän sohvavalikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet, haitpa sitten rouheutta ja rosoa tai samettista pehmeyttä. Kuten myös suomalainen perheyrityksemme, myös sohvamme kestävät aikaa. Älä aikaile, vaan hanki jo omasi!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Kolme on maaginen luku
Kolmen istuttava sohva on perinteinen sohvamalli, joka on säilyttänyt suosionsa vuosien saatossa - eikä suotta! Se on sohvista sohvin, palvelijoista uutterin. Keskimääräisen kokonsa vuoksi se täyttää kaikki ne tarpeet, joita sinulla tulevana sohvan isäntänä voi olla. Niin yksin makoilu kuin perheen tai ystävien kanssa oleilu hoituu vaivatta. Se myös siirtyy tilasta ja paikasta toiseen suhteellisen helposti. Kolme on parittomuudessaan harmoninen luku. Siten kolmen istuttava sohva on ei ole liian suuri tai pieni, vaan useimmiten juuri sopiva.

Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia sohvavaihtoehtoja, joissa tarkoin harkitut ominaisuudet yhdistyvät tähän klassiseen muotoon. Jokaiselle on jotakin! Haaveiletko pehmeästä, mutta tyylikkäästä makoilupaikasta? Vai puhutteleeko sinua sähäkkä sinapinkeltainen sametti? Vai miten olisi klassisen skandinaavinen, selkeälinjainen design? Kaikki nämä ja paljon muuta löydät meidän loistotuotteistamme. Mukavuudesta ja laadusta ei ole tingitty!

Tee siivoamisesta helppoa!

Arvostatko erityisesti helppohoitoisuutta ja siisteyttä? Toiveesi siististä kodista toteutuu, kun ostat meiltä helposti siistittävän sohvan. Näin suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka hieno sohva voi tuottaa huolta ja päänvaivaa erityisesti lapsiperheissä. Sohvavalikoimastamme löydät kuitenkin malleja, jotka tekevät siivouksesta näppärää. Korkeat jalat nostavat sohvan lisäksi mielialaasi, kun sinun ei enää imuroidessasi tarvitse rasittaa selkääsi turhaan. Myös pestävät päällysteet saattavat osoittautua tarpeellisiksi vahinkojen sattuessa.

Takaa sohvasi hohdokas tulevaisuus

Koska sohvamme on tehty kestämään, siihen kannattaa myös panostaa. Kaikissa sohvissamme käytetään laadukkaita materiaaleja. Esimerkiksi käytettyjen kankaiden kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Jotta maksimoit sohvasi käyttöiän ja kauneuden, tarvitset lisäksi myös oikeanlaiset hoitoaineet. Sohvan hoitoaineet –kategoriasta löydät kotimaiset laadukkaat vaihtoehdot sekä sohvan suojaamiseen että tahrojen poistoon. Kurkkaa myös kokonaiset paketit, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitset sohvasi hohdokkaan tulevaisuuden takaamiseksi.

Laajenna löhöilyreviiriäsi

Kolme istuu; kolme makaa. Ostamalla rahin saat samalla toimituskustannuksella itsellesi lisää löhöilytilaa. Tarvittaessa voit nostaa jalkasi ylös ja oikaista itsesi, vaikka sohvalla olisi muitakin istujia. Raheistamme löydät malleja, jotka muuntuvat myös sohvapöydäksi tai säilytyslaatikoksi. Jos haluat todella päästä pitkällesi, toiveesi täyttäjä löytyy divaani- tai vuodesohva-kategoriastamme. Ja ei kun tutustumaan!