fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Mekanismisohvat ja -nojatuolit

Ryhdikäs istuminen vai rento makoilu? Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella tiedämme, että valinta on vaikea. Ratkaisuna tarjoamme sinulle valikoiman mekanismisohvia ja -nojatuoleja, joiden avulla vaihdat sulavasti asennosta ja maailmasta toiseen, TV:n katselusta päiväunille. Kun tilaat meiltä, omasta mekanismisohvasta tai -nojatuolista uneksiminen loppuu yhtä sulavasti. Verkkokaupastamme saat tuotteen kotiisi helposti ja nopeasti!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.


Panosta mukavuuteen ja laatuun tilaamalla meiltä

Mekanismisohva tai –nojatuoli vie sinut mukavuudessaan täysin uudelle tasolle! Kun silmäluomiasi painaa tai selkääsi kolottaa, voit kätevästi vaihtaa asennosta toiseen vain nappia painamalla. Myös käyttämämme materiaalit tekevät loikoilustasi miellyttävää, olipa asentosi mikä tahansa. Panostamme mukavuuden lisäksi laatuun, mikä näkyy kaikissa tuotteissamme. Voit huoletta tilata oman mekanismisohvan tai –nojatuolin netistä, sillä tuotteistamme on saatavilla kaikki tarvittavat tiedot. Niitä vertailemalla voit tehdä ostopäätöksesi turvallisesti ja helposti verkon kautta. Tutustu valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Nosta jalkasi ja mielialasi kohti taivasta!

Kun lepäämisestä tekee helppoa ja miellyttävää, jää energiaa paremmin kaikkeen muuhun. Mekanismisohviemme ja –nojatuoliemme ergonomisuus ja helppokäyttöisyys takaavat sen, että mielialasi kohoaa yhdessä jalkojesi kanssa, kunhan vain istahdat alas. Mielenrauhaa lisäävät entisestään valikoimastamme löytyvät sohvien hoitoaineet. Kun yhdistät oikeat aineet tilaukseesi, saat sohvan tai nojatuolin, joka pysyy siistinä pitkään. Ei enää huolta siitäkään!

Aina on tilaa yhdelle mekanisminojatuolille!

Mekanisminojatuoli on kruunaa tilan. Monikäyttöisyydessään se sopii olohuoneen lisäksi loistavasti myös makuuhuoneeseen, takkahuoneeseen tai vaikka mökille. Tilaa säästävänä ratkaisuna se on myös mitä mainioin, sillä samassa tuolissa voit rennosti lueskella kirjaa, katsella televisioita ja käpertyä päiväunille. Nouseva jalkaosa katoaa kätevästi tarvittaessa tuolin uumeniin. Mekanisminojatuolia ostaessasi ota huomioon, että tämän löhöilykeitaan herruudesta voi tulla taistelu. Siksi etenkin, jos tilasta ei ole puutetta, voi olla viisas ratkaisu ostaa samalla toimitusmaksulla useampi kappale.

Hae tuntumaa rahista

Jos sinulla on kotonasi jo meiltä ostettu kaunis sohva tai nojatuoli, voi olla, että et halua luopua siitä. Tällöin hyvä ja ekologinen valinta on hankkia valikoimastamme rahi, jolla mekanismisohvan tai –nojatuolin tavoin voit lepuuttaa jalkojasi. Toisaalta, jos olet kyllästynyt rahin raahaamisen kömpelyyteen sekä tyynyjen sopivaan asetteluun selkäsi alle, hanki itsellesi suoraan mekanismisohva tai –nojatuoli. Se vie myös vähemmän tilaa kuin rahi. Rahin tuoman laskutilan saat kätevästi korvattua ostamalla meiltä kunnon sohvapöydän.