fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Nahkasohvat

Kaipaatko pitkään kestävää siisteyttä ja laatua? Nahkasohva on sinun valintasi! Olemme suomalaisena perheyrityksenä suunnitelleet tuotteet juuri tarpeitasi vastaaviksi. Tyylikkyys, kestävät materiaalit sekä monikäyttöisyys yhdistyvät kaikissa tuotteissamme. Netistä tilattuna saat itsellesi kauniin nahkasohvan vaivattomasti ja nopeasti. Sano hyvästi pölyisille sohvatyynyille ja panosta nahkaan!

Näytetään kaikki 3 tulosta

Tunnettu kestävyydestään ja siisteydestään
Nahka- ja keinonahkasohvat ovat sijoitus siistimpään tulevaisuuteen. Ne eivät kerää pölyä ja niiden pinta on helppo pitää puhtaana. Äärimmäisen helppohoitoisuuden lisäksi nahka on myös tyylikäs ja ajaton valinta. Se sopii hyvin niin lapsiperheeseen kuin klassista tyylikkyyttä hakevalle. Laadukas nahkasohva on yleensä arvokas, mutta siihen sijoittaminen kannattaa, sillä se kestää jopa vuosikymmeniä. Jotta varmistat kestävyyden, osta myös nahkasohvallesi oikeat hoitoaineet. Älä jahkaile, vaan sano kyllä nahkalle!

Sohvamme vastaavat tarpeisiisi

Siisteyden ja kestävyyden lisäksi nahkasohvamme vastaavat moniin muihinkin tarpeisiisi. Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota sohviemme laatuun, tyylikkääseen ulkomuotoon sekä istuinmukavuuteen. Suomalaisen perheyrityksen pitkän historian tuomalla kokemuksella tiedämme, mitä nahkasohvalta haluat. Siksi tarjoamme sinulle valikoiman, josta löydät esimerkiksi yksilöllistä mukavuutta, monipuolisuutta tai siivoamisen helppoutta painottavia yksilöitä. Tekisikö mielesi tukea niskaasi yksilöllisesti säädettävissä olevan niskatuen avulla? Tai imuroida vaivattomasti korkeiden jalkojen alta? Tutustu nahkasohvavalikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Nahkasohva sopii myös koiraperheeseen

Jos et halua jatkuvasti nyppiä koiran karvoja sohvatyynyistä, on nahkasohva sinun valintasi. Karvat eivät tartu sen pintaan ja sen voi kätevästi pyyhkäistä kostealla liinalla. Huomaa kuitenkin, että varsinkin vaalea nahkasohva kannattaa suojata raapimisjäljiltä. Viltin lisäksi on hyvä käyttää pinnalla nahanhoitoaineita, jotka löydät omasta kategoriastaan. Nahkasohva on helppo ja huoleton valinta, jota ei voi kuin suositella. Se on nappivalinta etenkin silloin, kun sohvan pinta joutuu jatkuvasti koville.

Kätisyys ja bonded nahka

Nahkasohvaa pohtiessasi saatat törmätä vieraisiin termeihin, kuten kätisyyteen tai bonded nahkaan. Kätisyydellä tarkoitetaan sitä, kummalta puolelta sohvaa divaani- tai kulmasohva kääntyy (oikea- vai vasenkätinen). Bonded nahalla puolestaan viitataan materiaaliin, joka on 20% aitoa nahkaa ja 80% keinomateriaaleja. Sen pinnassa on nahan kuviointi ja sen voi puhdistaa kuin nahkasohvan. Myös muilta ominaisuuksiltaan, kuten kestävyydeltään, bonded nahka vastaa lähes aitoa nahkaa. Tuotteissamme ilmoittamme tarkasti kaikki ostopäätökseesi vaikuttavat seikat. Kun tutustut nahkasohvavalikoimaamme ja ostat tuotteen meiltä, voit luottaa siihen, että saat mitä tilaat.