fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Rahit

Älä koskaan aliarvioi rahia! Tämä kooltaan pieni, mutta käyttömahdollisuuksiltaan mittava kaluste yllättää sinut monipuolisuudellaan. Kaipasitpa sitten lisää istumapaikkoja, tukea jalkojesi alle, sohvapöytää tai säilytystilaa, rahimme täyttävät tarpeesi. Pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä voimme todeta, että rahiin sijoittaminen kannattaa. Panosta laatuun ja monikäyttöisyyteen tilaamalla meiltä!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Hanki rahi, olohuoneen moniottelija
Kaipaatko lisämukavuutta loikoiluusi? Hanki rahi ja nosta jalkasi ylös. Ärsyttääkö sinua aina hukassa olevat kaukosäätimet tai muut olohuoneessa lojuvat tavarat? Hanki rahi, johon ne saa kätevästi talteen. Kutsutko vieraita kotiisi? Hanki rahi, jota voi käyttää niin istumapaikkana kuin tarjoilupöytänäkin. Rahi on todellinen olohuoneen moniottelija. Tuotteidemme monikäyttöisyys ja laatu takaavat sen, että rahista on varmasti iloa pitkään. Mitä vielä odottelet? Hanki se rahi!

Tilaa meiltä takuuvarmasti toimiva kokonaisuus

Valikoimamme rahit on tehty yhteensopiviksi sohviemme kanssa. Kun ostat oikean parin, voit olla varma siitä, että saat juuri oikean korkuisen korokkeen jaloillesi. Myös yhtenevä muotoilu tuo käyttömukavuutta. Kun tilaat toimivan kokonaisuuden samalla kerralla, säästät aikaa ja rahaa. Toimitusmaksu veloitetaan vain kerran ja saat tuotteet halutessasi jopa sisään kannettuna. Toimituksessa panostamme vaivattomuuteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Tilaa meiltä ja tue suomalaista perheyritystä!

Toimii myös yksinään

Myös yksinään ostettu rahi on hyvä valinta. Tällöin kannattaa mitata sohvasi tai nojatuolisi korkeus ja verrata sitä rahin kanssa yhteensopivien tuotteiden vastaaviin mittoihin. Näin saat varmasti oikean kokoisen rahin ja optimoit mukavuutesi. Rahin hankkiminen on myös ekologinen päätös. Vain yhdellä tuotteella voit parantaa huoneen toimivuutta ja viihtyvyyttä huomattavasti.

Takaa rahin puhdas tulevaisuus

Raheissamme käytetyt materiaalit ovat kulutuskestävyydessään huippuluokkaa. Aina voi kuitenkin sattua ja tapahtua. Siksi suosittelemme ostamaan rahille myös oikeat pesu- ja suoja-aineet, jotka löydät sohvan hoitoaineista. Voit ostaa myös pakkauksen, joka sisältää kaikki mitä tarvitset niin lian ennaltaehkäisyyn kuin äkillisiin katastrofeihin. Rahin puhdas tulevaisuus ja mielenrauhasi on taattu!

Piste rentoutumisen i:n päälle

Ah sitä autuutta, kun voit vain nostaa jalkasi ylös ja rentoutua. Viimeistele kokemuksesi sohvapöydällä, johon saat laskettua kaikki, mitä rentoutumishetkeesi kaipaat. Meiltä löydät sopivan kokoisen pöydän juuri sinun tarpeeseesi. Sano hyvästit jatkuvalle sähellykselle ja nauti!