fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Vuodesohvat

Vuodesohva – tämä sohvamaailman muuntautuja pelastaa sinut yllättävissä tilanteissa. Sänky ja sohva samassa paketissa ja samalla hinnalla! Koska olemme pitkän historian omaava suomalainen perheyritys, tiedämme, että tähän pelaajaan kannattaa panostaa. Jos arvostat laatua, mukavuutta ja kätevyyttä, olet juuri oikeassa paikassa. Tilaa meiltä omasi jo tänään!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Valintasi ei voi mennä pieleen

Me Niemen Tehtailla tarjoamme sinulle valikoiman, josta puuttuvat täysin vaikeakäyttöiset, epämukavat ja rumat yksilöt. Siksi voit turvallisin mielin valita sohvista mieleisesi ja tilata sen verkkokaupastamme. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella haluamme taata tuotteen käytettävyyden ja laadun. Esimerkiksi sohvan säätäminen käy helposti kätevällä clic-clac-mekanismilla. Meille on tärkeää, että sohva istuu juuri sinun tarpeeseesi. Tee hyvä sijoitus ja tilaa meiltä jo tänään!

Säästät tilaa ja rahaa

Sänky ja sohva yhdistettynä on erinomainen ratkaisu esimerkiksi vierashuoneeseen, takkahuoneeseen tai kesämökille. Esimerkiksi varapatjoihin verrattuna se on täysin ylivertainen. Sinun ei tarvitse enää raahailla patjoja hankalasti huoneesta toiseen ja voit käyttää niiden viemän varastotilan tehokkaammin. Myös rahaa säästyy, kun panostat hyvään vuodesohvaan. Meiltä saat itsellesi kestävän ja laadukkaan kumppanin, jota voit käyttää päivisin sohvana ja öisin sänkynä. Vuodesohvissamme on todellakin hyötysuhde kohdillaan!

Ylimääräisestä sängystä aukeaa mahdollisuuksien maailma

Jos harkitset sohvaa pieneen tilaan tai huoneeseen, johon olisi kiva majoittaa vieraita, osta vuodesohva. Sohvan lisäksi saat myös itsellesi mielenrauhan, sillä nyt sinulla on ylimääräinen sänky kaiken varalta. Esimerkiksi jos oma sänkysi menee rikki, voit rauhassa tutustua valikoimaamme samalla, kun nautit öistäsi mukavalla vuodesohvallamme. Voit myös majoittaa vieraat kätevästi kotiisi pitkän illanvieton päätteeksi. Kun ostat vuodesohvan verkkokaupastamme, avaat samalla tiesi uusien mahdollisuuksien spontaaniin maailmaan!

Tuotteet vaivattomaan makoiluun

Tekisikö mielesi vaihdella jatkuvasti sohvan ja sängyn välillä? Verkkokaupastamme löydät myös valikoiman mekanismisohvia ja –nojatuoleja, jotka täyttävät tämän toiveesi. Kun silmäluomesi alkavat painaa, pääset makuulle vain nappia painamalla. Voit myös täydentää jo olemassa olevan sohvasi tai nojatuolisi makoitavampaan muotoon ostamalla itsellesi rahin. Siihen saat jalkojesi lisäksi laskettua myös muuta löhöilyllesi tarpeellista tavaraa. Toisaalta, jotta kaikki olisi kätesi ulottuvilla, tarvitset itsellesi siron sohvapöydän. Tilaa meiltä nämä elämääsi helpottavat tuotteet ja päivitä mukavuutesi aivan uudelle tasolle!