fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Lisävarusteet

Nyt olet oikeassa paikassa! Lisävarusteistamme löydät ratkaisun lähes mihin tahansa työpistettä koskevaasi ongelmaan: Haluatko vapautua sotkun tuomasta stressistä? Haluatko lisätä työpisteesi mukavuutta? Me suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella tunnemme tarpeesi ja haluamme auttaa sinua viihtyisän työpisteen kokoamisessa. Kun ostat itsellesi uuden, Sastamalassa valmistetun, laadukkaan pöydän kannen, tuet samalla suomalaista työtä.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Lisävarusteilla rakennat työnteon paratiisin
Kun sukellat upeiden lisävarusteidemme maailmaan, voit jättää vanhat, sinua hieman joka päivä kismittäneet seikat taakse ja löytää tiesi upealle työpisteelle. Enää sinun ei tarvitse katsella kulahtaneita pöydänkansia tai tuskastella kipeää niskaasi tai jalkapohjiasi. Voit antautua työn aaltojen imulle täysin.

Osta suomalaista

Kaipaatko vaihtelua työpöytäsi ulkoasuun? Onko vanha kansi päässyt jo kulumaan? Tee ekologinen valinta ja osta uuden pöydän sijaan itsellesi laadukas pöydän kansi. Samalla tuet myös suomalaista työtä, sillä kaikki kannet on valmistettu tehtaallamme Sastamalassa. Lähituotannon suosiminen on myös ilmastovalinta. Kansiemme pitkäikäisyys ja kestävyys on taattu mm. ABS-reunalistoilla, melamiinipinnalla sekä mahdollisuudella käyttää kannen molempia puolia, sillä siinä ei ole esimerkiksi porausreikiä. Koivu tai pyökki ei petä!

Rakenna terveyttä tukeva työpiste

Mitä jos voisit työskennellä aivan missä tahansa? Osta liikuteltava työtaso, niin saat itsellesi pöydän istuitpa rahilla, portailla tai puistossa. Ergonomia on huomattavasti parempi kuin jos vain pitäisit läppäriä sylissäsi. Lisää tukea terveydelle saat ostamalla seisontamaton, joka vähentää jalkojen nivelten kokemaa painetta seisomatyössä. Kolmas terveyttäsi tukeva vaihtoehto on niskatuki, joka mahdollistaa jumisen niskan lepuuttamisen aina tarvittaessa. Myös mielenterveytesi kiittää, kun ostat johtokorin ja sinun ei tarvitse enää kärsiä käärmemäisten johtojen aiheuttamasta henkisestä kuristuksesta. Kun terveydestä huolehditaan, myös työt sujuvat sutjakkaammin!

Kohti upeita kokonaisuuksia

Lisävarusteet eivät riitä yksinään mihinkään, vaan ne ovat usein tehty yhteensopiviksi muiden tuotteidemme kanssa. Tuotesivuilta näet tarkemmin, miten kokonaisuudet täydentävät toisiaan. Verkkokaupastamme tilatessasi saat lisättyä saman kuljetuskustannuksen alle niin monta tuotetta kuin haluat. Jos kaipaat lisää vinkkejä siitä, mitä sinun oikeastaan kannattaisi hankkia, kurkkaa blogiimme. Sieltä löydät inspiroivia artikkeleja, joiden pohjalta voit myös pohtia omaa sisustustasi uusista näkökulmista. Anna itsesi unelmoida!