fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Työtuolit

Olitpa sitten nuori tai muori, meiltä löytyy sinulle sopiva työtuoli! Pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle valikoiman kestäviä, tyylikkäitä ja monikäyttöisiä yksilöitä. Kaipaatko klassista mallia vai miten olisi pyöräjakkara? Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!

Näytetään kaikki 9 tulosta


Tehty juuri sinulle

Työtuoliemme helppo säädettävyys takaa sen, että voit huoletta ostaa sellaisen nettikaupastamme. Saat siitä varmasti juuri itsellesi sopivan. Säädettävyyden vuoksi ne ovat erinomainen valinta myös kasvavalle nuorelle tai lapselle, jonka työpisteen säädöt tulisi aika-ajoin päivittää. Käytetyt kestävät materiaalit ja viiden vuoden takuu takaavat pitkän käyttöiän, joten hyvään kannattaa panostaa.

Keinu kohti mukavampaa työpäivää

Pyörällisissä malleissa yhdistyvät mukavuus, säädettävyys ja laatu. Mallia valitessa kannattaa ottaa huomioon myös eri mallien erityispiirteet ja vahvuudet.

Mieti myös sitä, mitkä ovat niitä tekijöitä, jotka tuovat sinulle kaipaamaasi mukavuutta. Tuoliin istuessasi voit nauttia esimerkiksi selän luonnollista kaarta tukevasta rakenteesta, joka ydistyy penkin miellyttävään, hengittävään materiaaliin. Kun nojaat taaksepäin, voit nostaa jalkasi vaivattomasti pöydälle ja rentouttaa pääsi lisävarusteena saatavaan niskatukeen. Taakse nojaaminen ja keinuminen yhdessä saatavilla olevien raikkaiden värivaihtoehtojen kanssa piristävät ankeampaakin työpäivää.

Poikkeavat mallit yllättävät monipuolisuudellaan

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Jos keinuminen ei ole juttusi, vaan kaipaat klassista muotoilua ja monikäyttöisyyttä, löydät valikoimastamme varmasti sinua miellyttäviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi vakaaseen samettiseen selkänojaan nojautuessasi voit tuntea olevasi tukevasti tässä hetkessä. Tai mitä jos luopuisit röhnöttämisestä kokonaan? Erilaiset jakkaravaihtoehdot vapauttavat sinut liikkeeseen aivan uudella tavalla. Kaipaatpa sitten ajatonta muotokieltä tai erottuvaa väriloistoa, saat sen meiltä. Mitä vielä odotat? Oma työtuolisi on vain muutaman klikkauksen päässä!

Miten olisi satulatuoli tai tasapainoistuin?

Meiltä löydät myös omista kategorioistaan lisää hyviä työtuolivaihtoehtoja, joissa pääset selän sijasta tukemaan terveyttäsi. Satulatuoli sopii erityisesti sinulle, jos kärsit selkävaivoista tai haluat ennaltaehkäistä niitä. Tasapainoistuin puolestaan haastaa keskivartaloasi ja lisää liikettä päivääsi aivan itsestään. Kun omistat sekä perinteisen työtuolin että vaihtelua tuovan aktiivituolin, voit työskennellä monipuolisesti, mikä pitää mielen ja kehon virkeänä.

Älä unohda työpöytää!

Asennon vaihteluun tarvitset valikoimastamme laadukkaan sähköpöydän. Se pysyy mukana vaudissasi, kun vaihdat sutjakkaasti työtuolista toiseen ja välillä seisomaan. Samoin kuin tuolimme, sen säädettävyys takaa ergonomian jokaiselle käyttäjälle.