fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Vuodevaatteet

Hyvä päivä alkaa hyvin nukutusta yöstä. Laadukkaisiin vuodevaatteisiin kannattaa panostaa, sillä niiden syleilyssä nukut yösi tyytyväisenä heräten virkistyneenä uuteen päivään. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella olemme huomanneet sen pitävän paikkansa ja siksi valikoimassamme on vain laadukkaita vaihtoehtoja. Mitä jos kokeilisit viimein unenlaatua parantavaa painopeittoa? Tai helpottaisivatko niskakivut uuden tyynyn myötä?

Panosta vuodevaatteisiin
Vuodevaatteiden kanssa tulee vietettyä aikaa ja siksi niihin kannattaa satsata. Eikö olisi ihanaa, kun joka ilta voisit onnellisena kaivautua pehmeän painopeittosi uumeniin ja ilahtua siitä, kuinka hyvältä sinusta tuntuu? Tutustu valikoimaamme, tilaa omasi ja kokeile käytännössä, millaista on nukkua oikeasti laadukkaissa vuodevaatteissa!

Meiltä vuodevaatteet koko perheelle

Mieltä saat kerralla oikeanlaiset ja mukavat vuodevaatteet koko perheelle! Valikoimastamme löydät esimerkiksi rauhoittavat painopeitot niin lapsille kuin aikuisillekin. Kokeile ja ihastu niiden tuomaan turvallisuuden tunteeseen! Tyynyvalikoimamme puolestaan hehkuu monipuolisuuttaan ja laadukkuuttaan. Onhan sinulla jo niskaasi tukeva terveystyyny? Terveystyynyt eivät ole vain aikuisten etuoikeus, vaan myös lapset hyötyvät sen tuomasta ergonomiasta.

Helppohoitoisuus ja laatu edellä

Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että laadun lisäksi vuodevaatteissa tärkeää on niiden helppohoitoisuus. Nämä kaksi ominaisuutta yhdistävätkin kaikkia vuodevaatteitamme. Oikein kohdeltuna tuotteemme kestävät käytössä erittäin pitkään. Muistathan ravistella, pestä ja tuulettaa vuodevaatteet säännöllisesti! Meiltä löydät myös tuotekohtaisesti erinomaiset ohjeet siihen, kuinka hoidat oikein kyseistä vuodevaatetta. Huomaa myös tuotteillemme tarjotut pitkät takuut!

Miten toimitus hoituu ja paljonko se maksaa?

Meillä toimitus hoituu luotettavasti ja vaivattomasti! Mikäli tilaamaasi vuodevaatetta on varastossamme, se toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiovellesi 2-7 arkipäivässä. Samalla toimitusmaksulla voit tilata niin monta tuotetta kuin haluat. Kustannus on kohtuullinen ja se riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Mitä jos päivittäisi kerralla koko perheen peitot ja tyynyt? Tai olisiko jo aika hankkia uusi, juuri sinulle sopiva sänky? Säästä sekä aikaa että rahaa, kun ennakoit ja tilaat kaiken kerralla!

Osta meiltä ja tue suomalaista perheyritystämme!

Suomalaisen perheyrityksen historiamme ulottuu aivan 1800-luvulle asti. Siksi meiltä tilatessasi voit todella luottaa kokemukseen ja luotettavaan toimintaan. Teemme kaikki tuotteemme “Ihmiseltä ihmiselle” -periaatteen mukaisesti. Haluamme tarjota sinulle valikoiman huonekaluja, joihin voit todella luottaa. Jos sinulla herää mitään kysyttävää tuotteistamme, voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme. Me autamme sinua mielellämme!