fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Peitot

Peittomme peittoaa kilpailijansa helposti! Samalla se myös nappaa sinut lämpimään syleilyynsä. Joka ilta voit ilahtua siitä, kuinka hyvältä sinusta tuntuu maata juuri siinä, laadukkaan peiton alla. Me suomalaisena perheyrityksenä tiedämme toimivan peiton tärkeyden, ja siksi tarjoamme sinulle valikoiman, joka ei jätä kylmäksi. Meiltä löydät ihanan rauhoittavat painopeitot koko perheelle!

Näytetään kaikki 4 tulosta

5 syytä hankkia uusi peitto
1. Uusi, juuri sinulle optimaalinen peitto tuo iloa pitkään parantamalla unesi laatua. Heräät uuteen päivään virkeänä ja levänneenä.
2. Pyöritkö paljon nukkuessasi tai onko sinun tai perheenjäsenesi vaikea rauhoittua iltaisin? Painopeitosta voit saada kaipaamasi avun.
3. On hyvä omistaa sekä kesä- että talvipeitto. Säiden kylmetessä voi sitten vaihtaa paksumpaan yksilöön ja nukkumislämpötila säilyy optimaalisena.
4. Vieraiden varalta on hyvä olla useampi varapeitto. Voit siis hyvällä omalla tunnolla päivittää oman peittosi uuteen.
5. Jos et ole ikinä kokeillut painopeittoa, se on ehdottomasti sen arvoista!

5 syytä hankkia peitto Niemen Tehtailta

1. Peittoon kannattaa panostaa. Sen kanssa vietät aina kolmasosan päivästäsi, ja hyviin yöuniin tarvitaan miellyttävä peitto. Meidän valikoimastamme löydät laadukkaat vaihtoehdot, joiden syleilyssä nukut yösi makeasti vuosien ajan!
2. Laadun takeena tarjoamme pitkän takuuajan, jotka on nähtävillä tuotesivuilta.
3. Verkkokaupastamme saat peiton itsellesi äärimmäisen kätevästi. Voit tutustua rauhassa eri vaihtoehtoihin ja tilata helposti mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Toimitamme valitsemasi tuotteet vaivattomasti jopa kotiisi asti!
4. Meillä on pitkän historiamme puolesta kattava käsitys siitä, millaisiin tarpeisiin peittojemme tulisi vastata. Arvostamme kaikessa toiminnassamme luotettavuutta ja laatua.
5. Tuet suomalaista perheyritystämme, kun ostat meiltä!

Painopeiton hyödyt

Kun illalla pujahdat painopeiton alle, on kuin palaisit tuttuun, turvalliseen ja lämpimään syliin. Ihosi ei erota tunnetta halauksesta, vaan vapauttaa yhtä lailla endorfiineja. Näin rauhoitat itsesi ja hermostosi kohti parempaa unta. Levollisen tunteen seurauksena unenlaatusi paranee ja pyörit vähemmän.

Painopeiton valinta

Vain kokeilemalla voit tietää, onko painopeitto apua sinulle! Koska tuntuma on perinteiseen peittoon verrattuna raskaampi, kannattaa uuteen tunteeseen totutella muutama yö ennen lopullista tuomiota. Suositus on, että painopeiton paino olisi 10-15% nukkujan painosta. Tilaa meiltä, kokeile ja rakastu!

Rauhoita lapset samalla toimituskustannuksella

Mitä jos päivittäisit koko perheen peitot samalla toimituskustannuksella? Myös lapset voisivat rauhoittua iltaisin paremmin painopeittojensa alle. Laadukkaan peiton rinnalle tarvitset ehdottomasti myös mukavan tyynyn. Mikäli et sellaista vielä omista, katso läpi monipuolinen tyynyvalikoimamme!