fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Tyynyt

Perinteinen tyyny, terveystyyny, vartalotyyny, koristetyyny… Kuinka vaikeaksi yhden pään alle laitettavan mötikän valinnan voikaan tehdä? Perheyrityksemme pitkän kokemuksen tuomalla tietotaidolla olemme tehneet valintasi helpoksi. Valikoimamme on nimittäin täynnä vain hyviä vaihtoehtoja, jotka on muokattavissa nukkujan mieltymysten mukaan. Tilaa meiltä, niin saat itsellesi helposti laadukkaan tyynyn, johon voit olla tyytyväinen!

Tyyny voittaa läheisyyden määrässä jokaisen parisuhteen. Siksi sen laatuun kannattaa panostaa. Osta meiltä ja hanki kerralla suhde, joka kestää vuosikausia!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Perinteinen tyyny vai terveystyyny?
Terveystyynyt eivät ole vain selkä- ja niskavaivoista kärsivien aikuisten etuoikeus. Viisas ennaltaehkäisee ongelmia ja sijoittaa ergonomiseen tyynyyn ajoissa. Valikoimamme matalampi malli sopii myös lapselle.

Säädettävyys antaa yksilöllistä mukavuutta

Tyynymme ovat todellisia monitaitureita! Jokaisella mallillamme on vähintään kaksi käyttötapaa. Löydät myös kotimaisia vaihtoehtoja, joissa säädettävyys viedään täysin uudelle tasolle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tyyny, joka pitää sisällään kolme eri korkeutta ja 12 erilaista niskatukea? Aivan - täysin uskomatonta mutta totta! Jotkut tyynymme sisältävät vaahtomuovia, mikä tuo myös osaltaan yksilöllistä mukavuutta. Materiaali nimittäin muotoutuu automaattisesti nukkujan painon ja pään muodon mukaiseksi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa helposti jo tänään!

Helppohoitoisuus kunniaan

Irrota ja pese vaivattomasti! Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella tiedämme, että helppohoitoisuus on yksi hyvän tyynyn tärkeimmistä ominaisuuksista. Siksi tyynyjemme päällisiimme on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotetiedoista näet tarkat ohjeet siitä, miten juuri kyseistä tyynyä tulisi hoitaa. Kun toimit ohjeiden mukaisesti, moninkertaistat tuotteen käyttöiän! Kaikki tyynymme ovat myös normaalikokoisia, joten ne mahtuvat vaivatta suosikkilakanoihisi. Osta meiltä laadukas tyyny ja ihastu!

Laatuvaatimukset täyttyvät kirkkaasti

Oletko kyllästynyt tyynyn jatkuvaan pöyhimiseen? Kaikki valikoimamme tyynyt, sekä perinteiset mallit että terveystyynyt, säilyttävät muotonsa ja kuohkeutensa pitkään. Tyynymme eivät myöskään pölise, sillä ne on tehty allergiaystävällisistä materiaaleista. Muutenkin käyttämämme materiaalit ovat erityisen laadukkaita. Luotamme tyynyihimme koko päällämme ja siksi tarjoamme sinulle myös pitkät takuuajat, jotka näet erikseen tuotesivuilta. Mallimme täyttävät kirkkaasti myös hoitoalan ammattilaisten korkeat laatuvaatimukset tyynyille. Voit siis olla varma, että tyynymme täyttävät myös sinun toiveesi!

Osta toimiva kokonaisuus ja nuku kuin Ruusunen!

Mitä jos ostaisit samalla toimitusmaksulla ja vaivalla myös uuden tyynysi arvoisen peiton? Meiltä löydät ihanan rauhoittavat painopeitot, joiden syleilyssä lepäät kuin Prinsessa Ruusunen. Täydennä kokonaisuus vielä laadukkaalla sängyllä, niin vapaudut kaikista entisitä epämukavuuksista. Osta kerralla toimiva paketti, joka kestää!