Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Aino-sohva puukäsinojilla

Puurunkoinen ja -käsinojallinen Aino-sohva viehättää ajattoman kauniilla muotokielellään.

Vaihtoehdot

  • 2-istuttava
  • 3-istuttava

Tuotetiedot

Sohvaa on saatavilla kahdessa koossa. Sirompi, 2-istuttava sohva sopii mittojensa puolesta pienempiinkin tiloihin, sillä sohvan leveys on vain 118 cm. Kookkaampi, 3-istuttava sohva on leveydeltään 171 cm. Yhdessä sohvat muodostavat viimeistellyn sohvakokonaisuuden, joka sopii niin seniorin kotiin kuin palvelu- ja hoivakotiin.

Sohvalle istahtamista sekä sohvalta ylös nousemista helpottavat jämäkkä pehmuste sekä ihanteellinen istumakorkeus, 51 cm.

Aino-sohvassa on irrotettavat niskatyynyt, joita vasten voi nojata vaikka lehteä tai kirjaa lukiessa ja televisiota katsoessa. Istumamukavuutta lisää se, että niskatyynyt voi säätää itse haluamalleen korkeudelle.

Kaikki sohvan pintamateriaalit puhdistuvat helposti pyyhkimällä. Sohvan verhoilu on saatavilla kiinteästi verhoiltuna, kokonaan tai osittain irrotettavana ja istuinosan pehmusteeseen on myös saatavilla kosteussuoja. Irrotettava ja vesipestävä verhoilu helpottaa sohvan puhtaanapitoa.

Sohvan runko on koivuvaneria, jalusta koivua. Sohvan käsinojiin ja jalkoihin on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: lakatut tai ruskeaksi petsatut, koivusta valmistetut käsinojat ja jalat. Tuolin pehmuste on paloturvallista vaahtomuovia, 45 ja 23 kg/m3.

Tuotekuvan sohva on verhoiltu erittäin kestävällä Maya-kankaalla, jonka Martindale-luku on 100 000. Vakioverhoiluväri on tummanharmaa Maya Espresso tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä, sillä verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Aino-sohvan materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotikäyttöön kuin julkitilakäyttöön. Lisäksi Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

2- ja 3-istuttavaa Aino-sohvaa on lisäksi saatavilla verhoilluilla käsinojilla, jolloin sohvassa on kestävät keinonahkapaikat.

Tuotteen mitat

2-istuttava sohva

Leveys: 118 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

3-istuttava sohva

Leveys: 171 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000
Vakioväri: Tummanharmaa Maya Espresso tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Jalka- ja käsinojavaihtoehdot: Lakattu tai ruskeaksi petsattu koivu
  • 2-istuttava
    Aino-sohva puukäsinojilla 2-istuttava (SKU Y16-2220-000)
  • 3-istuttava
    Aino-sohva puukäsinojilla 3-istuttava (SKU Y16-2221-000)

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet