Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

AudiMAX-katsomo

Pyörillä liikuteltavassa AudiMAX-katsomossa on kolme istuintasoa ja katsomon takana lokerot istuintyynyille. AudiMAX-katsomosta saa istumapaikat 12 aikuiselle ja 15 lapselle.

Tuotteella on Avainlippu

Vaihtoehdot

 • Soft
 • Medium
 • Hard

Tuotetiedot

AudiMAX-katsomo soveltuu mainiosti muunneltaviin oppimisympäristöihin. Porrastetuilla istuintasoilla voi tehdä esimerkiksi ryhmätöitä ja niillä voi seurata myös esityksiä tai opetustuokioita. Katsomon istuintasojen takana on säilytyslokerot istuintyynyille, joilla saa lisää istumapaikkoja.

Yhdelle tasolle mahtuu neljä aikuista istumaan vierekkäin tai lapsia viisi eli katsomosta saa istumapaikat yhteensä 12 aikuiselle tai 15 lapselle. Pyörillä siirrettävän katsomon alimmat istuintasot voi työntää ylimmän alle, jolloin kaluste mahtuu pienempään tilaan.

Kun katsomo on auki ja istuintasot vedetty ulos, katsomo lukkiutuu ja pysyy paikoillaan. Kun istuintasot työntää sisäkkäin, katsomoa pystyy liikuttelemaan.

Katsomorunko on melamiinipintaista kalustelevyä. Materiaalivaihtoehtoja ovat AudiMAX hard, AudiMAX medium ja AudiMAX soft.

AudiMAX hard: Katsomorunko on melamiinipintaista kalustelevyä. Lisävarusteena AudiMAX-istuintyynyt, jotka on verhoiltu Agua Aura -kankaalla.

AudiMAX medium: Katsomorungon istuimet ja selkänojat on päällystetty helppohoitoisella antrasiitinharmaalla kokolattiamatolla, joka on julkisiin tiloihin tarkoitettu erittäin kestävä matto. Lisävarusteena AudiMAX-istuintyynyt, jotka on verhoiltu Agua Aura -kankaalla.

AudiMAX soft: Katsomorungon istuimien ja selkänojien vaihdettavissa verhoilulevyissä on 20 mm vaahtomuovi ja vakioverhoilukankaana likaa hylkivä ja hyvin kulutusta kestävä Agua Aura -kangas. Kangas on antimikrobisesti käsitelty, vedenpitävä, UV-suojattu, 100 % käsitelty polyesteri. Hankauksen kesto on 100 000 Martindale. Paloluokitus EN 1021-1, SL1. Verhoilulevyt on helppo kiinnittää ja niitä voi ostaa myös varaosina.

AudiMAX-katsomo toimitetaan käyttövalmiina eli kasattuna. Katsomo valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. AudiMAX-katsomo on Avainlippu-tuote.

Niemen Tehtaiden kotimaiseen, raikkaaseen kalustesarjaan kuuluu myös muita liikuteltavia lasten ja nuorten kalusteita, kuten AudiMIN-katsomo.

Tuotteen mitat

Leveys: 221 cm
Syvyys: 151/61 cm
Korkeus: 131 cm
Kokonaispaino: 220 kg (alataso 43 kg, keskitaso 54 kg ja ylätaso 123 kg)

Tekniset tiedot

AudiMAX hard: Runko melamiinipintaista kalustelevyä.
AudiMAX medium: Runko melamiinipintaista kalustelevyä. Istuimet ja selkänojat verhoiltu harmaalla kokolattiamatolla.
AudiMAX soft: Runko melamiinipintaista kalustelevyä. Istuimissa ja selkänojissa 20 mm vaahtomuovi. Verhoiluna Agua Aura -kangas, joka on antimikrobisesti käsitelty, vedenpitävä, UV-suojattu, 100 % käsitelty polyesteri. Hankauksen kesto on 100 000 Martindale. Paloluokitus EN 1021-1, SL1.
 • Soft
  AudiMAX-katsomo - Soft (SKU T22-2300-000)
 • Medium
  AudiMAX-katsomo - Medium (SKU T22-2301-000)
 • Hard
  AudiMAX-katsomo - Hard (SKU T22-2302-000)

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet