Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Bunkka-kaappivuode

Perinteistä matalampi Bunkka-kaappivuode vapauttaa seinätilaa päiväkodissa. Kaappivuoteet on mahdollista sijoittaa jopa keskelle lattiaa, kun laittaa vuoteiden selät vastakkain.

Tuotteella on Avainlippu

Vaihtoehdot

  • Oikeakätinen
  • Vasenkätinen

Tuotetiedot

Bunkka on tilaa säästävä ja perinteistä matalampi kaappivuode. Bunkan muotokieli on kauniin moderni, vuode on kevyt käsitellä ja asentaa, sillä kaappivuode painaa alle 60 kg. Bunkka-kaappivuode on helposti yhden henkilön käsiteltävissä, liikuteltavissa ja asennettavissa.

Seinäasennuksen lisäksi kaappivuoteet on mahdollista sijoittaa keskelle lattiaa selät vastakkain. Avattu ovi kiinnittyy magneetilla vuoteen laitaan. Magneetin jämäkkyys takaa sen, ettei lapsi pysty häiritsemään vieressä nukkuvaa toista lasta.

Kaappirungon ja kiskojen turvamekanismit takaavat kaappivuoteen turvallisen käytön. Esimerkiksi kaappivuoteen yläosassa on turvalukitus, joka estää sängyn aukeamisen vahingossa. Ylävuoteen päädyssä on peitelevy, joten mahdolliset irtotavarat eivät pääse putoilemaan sängyn taakse. Ylävuoteessa on myös käännettävät lisälaidat.

Tikkaat on irrotettavissa alhaalta, jolloin päiväkodin hoitohenkilökunta pääsee helposti silittelemään tai peittelemään alavuoteessa nukkuvaa lasta. Jos kaappivuoteita on vierekkäin, hoitaja pääsee helposti lapsen viereen.

Merihenkiset tikkaat ovat kovasti pienten lasten suosiossa, sillä lapsi voi leikkiä vaikka laivaleikkiä.

Petivaatteet sidotaan vuoteisiin kiinni käytön jälkeen sängyn reunojen sisäpintoihin kiinnitetyillä pikalukittavilla kuminauhoilla. Kuminauhat pitävät petivaatteet paikoillaan, kun sänky nostetaan ylös.

Bunkka on suunniteltu maksimissaan 127 cm pitkälle ja 35 kg painavalle nukkujalle.

Kaappivuoteen kätisyys on tilattavissa oikea- tai vasenkätisenä. Bunkka-kaappivuode toimitetaan aina valmiiksi kasattuna.

Kaappivuoteen vuodeosa on valmistettu massiivikoivusta ja vanerista. Rungossa on säätötassut helpottamaan asennusta ja alavuoteessa on vaimentavat kumijalat. Vuoteen pohjissa on isot tuuletusaukot, jotka takaavat toimivan ilmanvaihdon. Tuuletusaukot auttavat ylimääräisen kosteuden ja lämmön poistamisessa.

Kaappivuoteen runko ja ovi on melamiinipintaista kalustelevyä. Ovea ja runkoa on mahdollista saada erikoistilauksesta myös laminaattipintaisena, jolloin värivaihtoehtoja on enemmän.

Saatavilla myös lisäsäilytystarpeeseen liinavaatekaappi ja yläkaapit sekä patjat vuoteisiin.

Patentti- ja rekisterihallitus myönsi ByNiemen kehittämälle Bunkalle patentin syksyllä 2020. Patentti suojaa kaappisängyn parannettua avaamis- ja sulkemismekanismia. Patentti antaa yksinoikeuden keksinnön ammattimaiseen hyödyntämiseen. Kaappivuoteen mekanismi on suojattu kopioilta ja kopioijilta seuraavan 20 vuoden ajan.

Bunkka-kaappivuode valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Kaappivuode on Avainlippu-tuote.

Kaappivuoteisiin on saatavilla varaosia suoraan valmistajalta. Niemen Tehtailta voi myös pyytää tarjousta huoltopalvelusta, joka käsittää muun muassa vuoteiden varaosien vaihdot ja korjaukset. Kaappivuoteita on lisäksi mahdollista vuokrata, esimerkiksi 3-5 vuodeksi.

Tuotteen mitat

Leveys: 65 cm
Syvyys: 34 cm
Korkeus: 163 cm
Sängyn pituus: 127 cm (oikea- ja vasenkätinen)

Tekniset tiedot

Kaappivuoteen ovi ja runko: Melamiinipintaista kalustelevyä
Vuode: Massiivikoivua ja vaneria
Sängyn paino: Alle 60 kg
Sängyn painoraja: 35 kg
  • Oikeakätinen
    Bunkka-kaappivuode - Oikeakätinen (SKU Y22-2288-010)
  • Vasenkätinen
    Bunkka-kaappivuode - Vasenkätinen (SKU Y22-2289-010)

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu turvallisiin, kotimaisiin ja käytännöllisiin vuoteisiin ja liinavaatekaappeihin.

Vuoteet