Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Muksu-eteispenkki 4-osainen

Muksu-eteispenkki on kotimainen, kompaktin kokoinen ja kätevä yhdistelmä penkistä ja kenkätelineestä. Siro, kapea penkki tuo kaivattua istumis- ja laskutilaa ahtaaseenkin eteiseen, sillä se on vain 30 cm syvä.

Tuotteella on Avainlippu

Tuotetiedot

Kotimainen Muksu-eteispenkki kuuluu Niemen Tehtaiden valmistamaan Muksu-naulakkoperheeseen. Sastamalassa valmistettu Muksu-eteispenkki sopii kompaktin kokonsa puolesta ahtaaseenkin eteiseen koulussa tai päiväkodissa, sillä eteispenkin syvyys on vain 30 cm.

Kätevä yhdistelmä penkistä ja kenkätelineestä palvelee monta käyttötarkoitusta. Penkistä saa lasku- tai säilytystilaa ja penkillä istuessa onnistuu myös kengän nauhojen sitominen.

Tukevan, säätötassuilla varustetun penkin runko on valmistettu lakatusta koivusta. Eteispenkin istuin on lakattua koivua tai laminaattia, joka on valittavissa vakioväreistä tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Säätötassut suojaavat runkoa kosteudelta ja samalla ne mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja antavat ilman kierron jalkineille. Hyllyn korotettu etureuna pitää kengät omilla paikoillaan.

Muksu-eteispenkki vastaa koulujen ja päiväkotien muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3- ja 4-osaisena. Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia.

Muksu-eteispenkin kanssa toimivan kokonaisuuden muodostaa seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko. Naulakkoperheeseen kuuluu myös lattialla seisova naulakko sekä seinälle kiinnitettävä, kookkaampi naulakkomalli.

Tuotteen mitat

Leveys: 121,8 cm
Syvyys: 30 cm
Korkeus: 37 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Lakattua koivua
Taustalevy: Koivuvaneria
Penkin istuin: Lakattua koivua tai laminaattia, jossa vakiovärit harmaa, vihreä ja valkoinen
Säätötassut: Suojaavat runkoa kosteudelta ja mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle
Alumiiniputkihyllyt: Kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilman kierron jalkineille
Hyllyn korotettu etureuna: Pitää jalkineet paikoillaan

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat hyllyt, kaapit, säilyttimet ja naulakot.

Hyllyt- kaapit ja naulakot