Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Muksu-naulakko 3-osainen

Muksu-naulakossa on runsaasti säilytystilaa avohyllyllä ja ovellisessa lokerossa, vaatteita saa roikkumaan ankkurikoukkuihin tai naulakkoihin lokeroiden takaosassa.

Tuotteella on Avainlippu

Tuotetiedot

Seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko pitää järjestyksessä ulkovaatteet, pipot ja lapaset. Kompaktin kokoisen ja käytännöllisen naulakon avohyllylle, ovelliseen lokeroon, ankkurikoukkuihin ja naulakkoihin saa hyvin mahtumaan päiväkotilapsen tai koululaisen tavarat.

Muksu-naulakon kanssa yhtenäisen kokonaisuuden muodostaa Muksu-eteispenkki. Koska kalusteet on suunniteltu kestävyyttä ja toiminnallisuutta silmällä pitäen, ne toimivat myös yksittäisinä eteiskalusteina.

Muksu-naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Naulakkoperheeseen kuuluvat lisäksi seinäkiinnitteinen malli ja lattialla omilla jaloillaan seisova naulakkomalli.

Muksu-naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Naulakon ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan jättää halutessa kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja naulakot lokeroiden takaosassa.

Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 91,8 cm
Syvyys: 26,0 cm
Korkeus: 65,3 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat hyllyt, kaapit, säilyttimet ja naulakot.

Hyllyt- kaapit ja naulakot