Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Muksu-naulakko lattiamalli 4-osainen

Muksu-naulakon valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Naulakon lokeron ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit.

Tuotteella on Avainlippu

Tuotetiedot

Muksu-tuoteperheen tuorein tulokas on omilla jaloillaan lattialla seisova naulakko. Muksu-naulakko vastaa päiväkotien ja koulujen muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Muksu-naulakosta on saatavilla myös mallit, joissa on erillinen penkki ja naulakko sekä seinäkiinnitteinen malli.

Naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Istuintaso lakattua massiivikoivua tai laminaattia. Kenkähyllyt alumiiniputkea, naulakon metallijalat ovat korkeussäädettävät. Naulakon lokeron ovissa hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan halutessa jättää kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa.

Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja naulakot lokeroiden takaosassa. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilmankierron jalkineille. Hyllyn korotettu etureuna pitää jalkineet omilla paikoillaan. Naulakko voidaan toimittaa myös ilman putkijalkoja, jolloin se toimii seinäkiinnitteisenä.

Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 121,8 cm
Syvyys: 40 cm
Korkeus: 180
Istumapenkin syvyys: 28 cm
Istumakorkeus: 37 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Istuintaso: Lakattua massiivikoivua tai laminaattia
Kenkähyllyt: Alumiiniputkea
Naulakon jalat: Metallia
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat hyllyt, kaapit, säilyttimet ja naulakot.

Hyllyt- kaapit ja naulakot