Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Neuvottelupöytä

Neuvottelupöydän äärellä mahtuu pitämään suuremmallekin joukolle viikkopalaveria. Pöytä on keskiosasta leveä, mutta kapenee päätyjä kohti.

Vaihtoehdot

 • Koivuinen kansi
 • Valkoinen kansi
 • Pyökkinen kansi

Tuotetiedot

Neuvottelupöydän äärelle on helppo kokoontua pitämään viikkopalaveria. Pöytään on saatavilla laippa- tai putkijalat sekä sähkösäätöinen runko. Korkeussäädettävän pöydän äärellä voi istua tai pitää kokouksia seisten, jolloin työpäivään saa lisää liikettä, energiaa ja tehokkuutta.

Pöytä on keskiosasta leveä, mutta kapenee pöydän päätyjä kohti. Neuvottelupöydän äärellä osallistujien on helppo saada katsekontakti toisiinsa.

Tyylikäs neuvottelupöytä on helppo yhdistää toimiston muuhun sisustukseen. Neuvottelupöydän tuoleina voi käyttää asiakas- ja kokoustuoleja, puolikorkeita aktiivituoleja tai yleistuoleja.

Kansivaihtoehdoista voi valita oman suosikkinsa seuraavista väreistä: valkoinen, koivu tai pyökki. Neuvottelupöydän kansi on tukevaa, melamiinipintaista kalustelevyä. Kannessa on ABS-reunalista, joka kestää hyvin kolhuja. Kannen paksuus on 25 mm.

Kannet valmistetaan turvallisesta E1-luokan levymateriaalista. Työpöydän kannet ovat Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa. Kansia on saatavilla useaa eri mallia ja kokoa, joten kansia yhdistelemällä voi muodostaa erilaisia pöytävaihtoehtoja parhaiten omia tarpeita vastaavaksi.

Neuvottelupöytään on saatavilla lisävarusteita, kuten sähköluukku ja johtokouru. Yhdistä pöytään Be my guest -asiakastuolit ja viimeistelty neuvotteluhuonekokonaisuus on valmis.

Tuotteen mitat

Pöydän kannen leveys: 120 cm
Pöydän päätyosan syvyys: 90 cm
Pöydän keskiosan syvyys: 120 cm
Pöydän kannen paksuus: 2,5 cm

Tekniset tiedot

Kansi: Valkoista, pyökkistä tai koivuista melamiinia
Reunat: ABS-reunanauhat
Kannen paksuus: 25 mm
Jalkavaihtoehdot: Pulverimaalatusta teräksestä valmistetut laippa- tai putkijalat tai sähkösäätöisen pöydän jalusta, jota on saatavilla valkoisena tai harmaana
 • Koivuinen kansi
  Neuvottelupöytä - Koivuinen kansi (SKU Y21-2149-270)
 • Valkoinen kansi
  Neuvottelupöytä - Valkoinen kansi (SKU Y21-2149-010)
 • Pyökkinen kansi
  Neuvottelupöytä - Pyökkinen kansi (SKU Y21-2149-080)

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu työskentelyergonomiaa parantaviin sähkö- ja neuvottelupöytiin.

Pöydät