fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-50%

Patio-pöytä 180 cm

347,50

(sis. alv 24%)

Patio-pöytä on valmistettu hyvin kestävästä materiaalista, sillä tiikki kestää erilaiset sään ja lämpötilojen vaihtelut. Pöydän sävy on kauniin kullanruskea, joten siihen on helppo yhdistellä eri tyylisiä tuoleja.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Tiikkisen Patio-pöydän kanssa sopivat hyvin yhteen rottinkiset tuolit, esimerkiksi Salsera-nojatuolit. Pöydän pitkälle sivulle mahtuu väljästi kaksi tuolia.

Tiikki tekee pöydästä jo materiaalinsa puolesta siistin ja arvokkaan näköisen. Erinomaisen säänkestävyyden ansiosta tiikki on loistava materiaali terassikalusteille. Luja jalopuu tekee pöydästä tukevan ja kestävän. Koska pöytä on umpipuuta, voi pöydän kannessa tai jaloissa näkyä oksan kohtia tai puunsyitä. Ne kuuluvat pöydän luonteeseen ja tuovat siihen rouheutta.

Tiikin ja muiden kovapuiden hoito-ohjeet:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisenestoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Patio-pöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Tuotteen mitat

Pituus: 180 cm
Leveys: 90 cm
Korkeus: 76 cm

Tekniset tiedot

Runko: Tiikkiä

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 40 kg
Mitat 185 × 96 × 16 cm

Saatat myös pitää...